Hvordan Stream TV til en Android-telefon

Hvordan Stream TV til en Android-telefon


Den enkleste måten å se TV på din Android-telefon er ved å velge en applikasjon fra Android Market som streamer fulle TV-show. Du må bestemme om du vil bruke et gratis program, eller en betalt TV-streamingtjeneste. Husk at enkelte program kanskje ikke fungere på eldre versjoner av Android-telefon. Også være sikker på at du har den nyeste versjonen av Adobe Flash Player installert på telefonen.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren på din Android-telefon og skriv Market.Android.com i søkefeltet. Trykk på søkeknappen. Klikk på "Gmail" hyperkobling ligger nær toppen av nettsiden. Du må oppgi din Gmail-konto brukernavn og passord for å logge deg på Android Market.

2 Skriv inn brukernavnet i "Brukernavn" -feltet, og skriv inn passordet i "Passord" -feltet. Klikk på "Logg inn" -knappen.

3 Skriv inn søkeordene "TV-serier Stream" i "Søk" -feltet og klikk på søkeknappen. På venstre side av nettsiden, vil du se en liste over programmer som du kan betale for eller bruke gratis. Velg et program som du ønsker å laste ned og installere på din Android telefon.

4 Følg instruksjonene på skjermen for å installere TV-programmer programmet på telefonen. Se etter programikon på startskjermen eller oppført under Innstillinger. Klikk på ikonet for å starte programmet.

5 Velg ett av følgende alternativer for å vise en streaming TV-show. På "TV Stream" skjerm er flere alternativer som du kan velge blant. For å søke etter et TV-show alfabetisk, trykk på "Søk Alfabetisk" -knappen. En liste over streaming TV-programmer vil bli vist på skjermen i alfabetisk rekkefølge som du kan se.

6 Trykk på "Søk manuelt" -knappen og skriv inn navnet på en streaming TV-show som du vil vise. Eller trykk på "Topp show" for å vise en liste over populære streaming TV-programmer.

7 Trykk på navnet på TV-show som du vil vise. En liste over streaming TV video-nettsteder vil bli vist på skjermen. Velg en video nettsted som du vil bruke til å vise TV-show av ditt valg. Det vil ta litt tid for at programmet skal laste. Klikk på pilen knappen på den blanke skjermen for å begynne å spille TV-show på din Android telefon.