2006 Toyota 4Runner og Elektrokromatiske Mirror Installasjon

En elektrokromatiske speilet er en type speil som automatisk demper når de utsettes for et sterkt lys som solen eller en frontlys. Dette er nyttig for å redusere gjenskinn ved kjøring og øker førerens veien visjon. Installere et elektro speil er enkelt, men det krever at du å jobbe med speilet kabling. Du bør regne med å bruke litt over en halv time installasjon på elektrokromatiske speilet på din 2006 Toyota 4Runner.

Bruksanvisning

1 Åpne 4Runner hette og bruke en pipenøkkel for å koble fra minuspolen fra batteriet.

2 Bruk en skrutrekker til å lirke av søylen dekkside på førersiden av bilen. Trekk scuff plate ut av førersiden av bilen og fjerne den opprinnelige bakspeilet ved å fjerne sin sikring skruen og trekke den av monteringsbraketten.

3 Plasser speilet på festebraketten og sikring av strammeskruen. Route speilet 7-pin ledningsnett kontakten inn i sporet på frontruten ledningsdekselet og nøye manøvrere den ned gjennom siden søyle til kontakten når parkeringsbremsepedalen.

4 Koble 7-pins kontakt til ledningsnettet under dashbordet ved siden av parkeringsbremsen.

5 Fest sidestøtte dekselet og sparkeplater. Koble batteriet til 4Runner og lukk panseret. Test speilet.

Hint

  • Sørg for å koble fra batteriet før du begynner prosedyren som du kan forårsake utilsiktet skade hvis du ikke gjør det.