2006 Dodge Diesel vil ikke starte

2006 Dodge Diesel vil ikke starte


Feilsøking av 2006 Dodge Ram diesel som ikke vil starte kan virke som en skremmende oppgave hvis du aldri har jobbet med en dieselmotor før. Noen av grunnene til at en dieselmotor ikke vil starte kan være forurenset eller ingen drivstoff, defekte glødeplugger eller lavt batterinivå. Defekte innsprøytingspumper og feilaktig komprimering kan også føre til at motoren ikke skal begynne.

Bruksanvisning

1 Kontroller at det er diesel på tanken. Åpne tanken og se på innsiden hvis mulig. Bruk din kroppsvekt for å riste bilen og lytte etter skvulpet. Av og til vil det Tankmåleren mislykkes og gi feilaktige målinger.

2 Fjern glødepluggene og sjekke dem med et amperemeter. Test strøminngang på hoved elektrisk tilkobling. Den totale strøminngang bør være lik den nåværende nødvendig for å betjene glødepluggene. For eksempel, hvis det er fire glødeplugger som krever 5 forsterkere hver, deretter hovedinngangen bør tilsvare 2 ampere. Hvis den er lavere, kan det hende du har en defekt glødeplugg.

3 Start motoren og kontroller at bensindamp kommer ut av glødeplugg hullet. Ingen bensindamp indikerer en tett eller defekt injektor pumpe.

4 Sjekk at drivstoffet blir til drivstoffilteret. Fjern inntaksslangen og dra motoren rundt. Drivstoff skal smitte fra linjen. Hvis ikke, kan det være en blokkering i linje eller en defekt bensinpumpe.

5 Bruk et multimeter for å teste batteriet og dynamoen. Hvis det ikke er nok strøm til glødepluggene, vil dette hindre at motoren starter, eller det vil starte og deretter snart slutte.