Hvordan Split en Dish Network Signal for en annen mottaker

Hvordan Split en Dish Network Signal for en annen mottaker


A Dish Network parabolantenne gir satellitt tilgang til mottakere også gjort av selskapet. Signalet fra parabolantenne blir sendt inn i hjemmet gjennom en koaksial kabel koblet til parabolen. For å bruke signalet fra en enkelt koaksialkabel med to satellittmottakere, splitte satellittsignalet før dens forbindelse til mottakerne. På en port, er en passiv digital signalsplitter som kreves for å gjøre dette, og kan kjøpes fra en satellitt butikk eller en elektronikk forsyning butikk. Fremgangsmåten er enkel og krever ingen modifikasjon av koaksialkabelen.

Bruksanvisning

1 Skru av coax kontakten på koaksialkabel koblet til satellitten fra coax inngang på baksiden av satellittmottakeren Dish Network.

2 Skru coax kontakten på koaksialkabel inn i coax inngangen på den digitale signalsplitter.

3 Skru en ende av en av de to koaksialkabler inn i en av de to koaks utgangene på den digitale signalsplitter. Skru en ende av den andre koaksialkabelen inn i den gjenværende tale utgangen på den digitale signalsplitter.

4 Skru den frie enden av en av koaksialkabler inn i coax inngangen på baksiden av en av de to Dish Network satellitt-mottakere. Skru den frie enden av den andre koaksialkabelen inn i coax inngangen på baksiden av den andre Dish Network satellitt-mottaker.

Hint

  • Et forsterket digital signalsplitter kan brukes i stedet for en passiv en - men det krever konstant strøm for å fungere.