Hvordan Reset Omnia 2

I juni 2010, Samsung lanserte Omnia II, en smart telefon båret av Verizon Wireless. Som mange smarttelefoner, Omnia II skrøt mange funksjoner og programmer. Dessverre er også som mange smarttelefoner, gjør glitches skje. Hvis Omnia II feil eller låser seg, kan det være lurt å prøve en reset før de søker hjelp utenfra. En myk tilbakestilling fungerer omtrent som å restarte en datamaskin, ofte fikse mindre hakking. Ulagrede dokumenter eller meldinger kan gå tapt i en soft reset, men mest mulig informasjon skal lagres. En hard reset gjenoppretter telefonen til produsert innstillinger, fjerner alle programmer lagt etter kjøpet.

Bruksanvisning

1 Ta sikkerhetskopi av alle filer og programmer du ikke ønsker å miste. Programvare som PIM Backup lar deg sikkerhetskopiere eller gjenopprette mange filer, inkludert kontakter, meldinger og avtaler. Dette beskytter mot tap i tilbakestillingsprosessen.

2 Utfør en myk tilbakestilling først. Hvis det løser problemet, trenger du ikke å installere alle dine filer og programmer. For å gjøre det, ta av batteridekselet på baksiden av telefonen. Se mellom SIM-kortet og Micro SD-kort. Du skal se en liten gyllen hull. Dette er den myk reset-knappen. Bruk en tannpirker eller binders til å trykke på knappen. Vent til omstart av telefonen.

3 Utfør en hard reset. Start med å slå av telefonen. Samtidig trykker og holder volum opp-knappen, skjermlåseknapp, grønne knappen og power-knappen. Når du blir bedt om å trykke på svar ringeknappen for å bekrefte tilbakestillingen.

4 Installer sikkerhetskopierte filer og programmer etter den harde tilbakestillingen er fullført. Kontakt Samsung eller Verizon Wireless hvis problemene vedvarer.