2007 Highlander Trailer ledningsnettet Installasjon

Selv om Toyota Highlander er en liten sport utility vehicle, er den i stand til å slepe små tilhengere når den er riktig utstyrt. Nødvendig utstyr for sleping inkluderer en hindring, og en trailer ledningsnett. Installasjon av ledningsnettet på en Highlander vil kreve ca 30 minutters arbeid.

Bruksanvisning

1 Åpne opp Highlander Bakluke. Ta ut alle gulvpanelene og fjerne terskelen panel på døren jam. Ingen verktøy er nødvendig.

2 Fjern førersiden trim panel med en 3/8-inch skralle og socket.

3 Finn Highlander trailer ledningsnett plugg, som er rett under førersiden trim panel. Koble tilhengeren ledningsnettet til aksje ledningsnettet pluggen med hendene. Vipp av tape på omformer boksen og feste den på metallplater under panelet.

4 Finn aksjen bakken stud på førersiden. Fjern bolten på stud og fest den hvite ledningen på tilhengeren ledningsnettet til stud med 3/8-inch skralle og socket.

5 Installer trim paneler i bagasjerommet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, forlater trailer pluggen del av selen i reservehjul vel slik at du kan koble den til en trailer i fremtiden. Pop panseret og finn sikringsskap. Installer sikringen som følger med settet inn slepe sikringen sted på sikringsboksen.