Hvordan Skyll Radiator av en 1990 Ford F150

Hvordan Skyll Radiator av en 1990 Ford F150


1990 Ford F150 kom utstyrt med standard grønn frostvæske, som må tømmes ut hver 24.000 miles per Ford Motor Companys vedlikeholdsplan. Mange moderne automotive reparere anlegg har høyteknologiske maskiner som kan skylle kjølesystemet i en fei; Men de vil belaste deg tungt for tjenesten. Hvis du har en time eller så av ledig tid, noen mekanisk helling og noen få verktøy, kan du skylle systemet selv og spare de ekstra pengene til viktigere ting. Påse at motoren er kald før du begynner.

Bruksanvisning

1 Løft panseret og plassere oppsamlingspannen under varmeslangene. Varmeslanger kjøre inn i brannmuren på passasjersiden av motorbrønnen. Ta ut og sett radiatorlokket, som ligger på toppen av radiatoren.

2 Skjær en av varmeslanger med kniv, på omtrent halvveis langs slangen. Rett nyklipt slangen ender ned mot oppsamlingspannen slik at eventuelle kjølevæske i slangen ikke vil smitte og gjøre et rot.

3 Plasser slangeklemmer over hver nyklipt enden av varmeapparatet slangen og sett den flush tee mellom de to endene. Skyv slangen ender på flush tee fullt og skru ned slangeklemmene med en skrutrekker.

4 Koble hageslangen til toppen av flush tee, etter å ha fjernet flush tee cap.

5 Flytt oppsamlingspannen under radiatoren rett under radiatorlokket. Ta radiatorlokket av for hånd og sette inn flush tuten.

6 Slå vann på og la den gå til vannet forlater radiatoren er klar og kjølevæske gratis. Juster F150 varmeapparatet til "ON" posisjon slik at varmeapparatet reguleringsventilen er åpen.

7 Slå av vannet og koble fra hageslangen fra den jevne tee. Sett på flush tee cap. Ta av spyle tuten.

8 Klatre under radiatoren og bruke tang for å åpne radiator petcock, som ligger på bunnen av radiatoren og la radiatoren renne inn i oppsamlingspannen. Lukk petcock når radiatoren er drenert.

9 Fjern radiatorlokket og hell i en gallon av frostvæske og en gallon av destillert vann. Topp radiatoren med en 50-50 blanding av frostvæske og destillert vann. Start motoren og la den gå til motoren temperaturmåleren begynner å stige, og deretter slå av motoren.

10 Toppen av kjølevæsken igjen med 50-50 blanding av frostvæske og destillert vann.

Hint

  • Aldri åpne en varm eller varm radiator som trykksatt kjølevæske damp, oppvarmet i overkant av 200 grader C, kan flykte og forårsake alvorlig skade eller død.