Hvordan sjekke din T-Mobile Blackberry e-post på en stasjonær datamaskin

Hvordan sjekke din T-Mobile Blackberry e-post på en stasjonær datamaskin


Blackberry-telefoner blir stadig mer vanlig som et middel for å få tilgang til e-post via mobiltelefonen. Det faktum at mange mennesker bruker dem for arbeid så vel som for nytelse betyr at de ofte trenger å være knyttet til andre enheter. For eksempel ved å knytte Blackberry til datamaskinen, kan du få tilgang til utskrift og faksing av dokumenter, noe som betyr at du kan være fullt funksjonell, selv fra hjemmet.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på "www.tmobile.com/bbupgrade" og klikk "Hent programvare" ved siden av bildet av din Blackberry. Sett inn telefonnummeret i vinduet når du blir bedt.

2 Velg hvilken programvare du vil, avhengig av om du ønsker å være i stand til å få tilgang til mediefiler eller ikke, eller om du bruker e-post i et annet språk enn engelsk. Etter setter din nåværende programvarestatus, klikk på "Last ned" og velg "Lagre fil".

3 Dobbeltklikk på den lagrede filen i "Downloads" -mappen eller vinduet og klikk "Next" når vinduet åpner. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren, og sørge for at du velger "Integrer med en e-postkonto" hvis du har planer om å gjøre det. Når du er ferdig med installasjonsveiviseren, velg "Install". Når dette har installert, klikk "Finish".

4 Sjekk din Blackberry e-post fra din stasjonære PC. Hvis du bruker den til å sjekke et arbeid e-post, så du kan ha til å snakke til kontoret teknologi manager, selv om ellers, vil du ha programvare for å sjekke din Blackberry fra skrivebordet.