Hvordan sette TiVo ekstern kjøring av kode

Hvordan sette TiVo ekstern kjøring av kode


TiVo fjernkontrollen er i stand til å kontrollere flere enheter ved hjelp av programkoder. En kode kan legges inn i en av tre måter. For av raskeste til tregeste metoden, er de: velge fra en liste, "læring" fra en annen fjernkontroll eller manuell kode søke. Når en kode er funnet, skal fjernkontrollen programmeres og oppgaven er fullført. For vanlige merkene, å finne en kode er en enkel. Prosessen kan bli kjedelig hvis TV er en eldre, mindre vanlige eller svært ny produktmodell.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en produktkode

1 Fra TiVo Central, bla gjennom menyene i følgende rekkefølge: Message & Innstillinger, Innstillinger, Remote, Cablecard, og enheter, og fjernkontroll.

2 Velg "Del 1: TV strøm, volum og mute" for generelle eksterne funksjoner. For innspill kontrollen, og velg "Del 3: TV-inngang".

3 Bruk opp, ned, kanal opp og kanal ned knappene for å finne din merkevare av TV-en fra listen som vises. Trykk på velg.

4 Følg instruksjonene for å angi en kode inn i fjernkontrollen. Hvis det ikke fungerer, gjentar du trinn med en annen kode.

Bruke "Learning" -funksjonen

5 Hold "Tivo" og "velg" knapper for tre sekunder for å aktivere læremodus. Bare Premiere XL, TiVo HD XL, SERIES3 HD, TiVo Glo, og TiVo Slide fjernkontroller har læreevne.

6 Trykk på knappen på TiVo fjernkontrollen du ønsker å programmere. For eksempel, kanal opp.

7 Pek med TiVo fjernkontrollen og TV-ens opprinnelige fjernkontrollen direkte mot hverandre 4 inches hverandre.

8 Trykk og hold den tilsvarende knappen på den opprinnelige fjernkontrollen til TiVo fjern blinker i respons.

9 TiVo fjern blinker 4 ganger om læring var vellykket. Hvis ikke, gjenta trinnene igjen.

10 Gjenta denne prosessen for andre knapper, for eksempel TV Power, kanal opp, kanal ned, volum opp, volum ned, etc.

Ved hjelp av en kodesøket

11 Dekk til slutten av TiVo fjern med hånden. Hold "TiVo" og "TV POWER" knappene til TiVo fjern fortsetter å lyse For inngangskontroll, holder de "TiVo" og TV inngangs knapper.

12 Avdekke slutten av fjernkontrollen og oppgi kode 0099. Fjern blinker tre ganger så forblir tent

1. 3 Trykk kanal opp knappene hvert sekund for å bla gjennom TV-koder. Fjern vil teste hundrevis av koder. Trykker du raskere enn to sekunder kan føre til at fjernkontrollen til å hoppe over en kode.

14 Bla gjennom kodene til TV slås av. For inngangskontroll, vil TV endre innganger. Trykk Enter-knappen for å låse i koden.

15 Trykk på "TV Power" -knappen for å teste koden funksjon.

Hint

  • Nyere TV-er og andre enheter kan ha en kode som ikke er programmert inn i TiVo fjernkontrollen.
  • Hvis trinnene ovenfor ikke fungerte, kan du kontakte produsenten for inngående hjelp.