Hvordan sette sanger på iPoden din med Limewire

Hvordan sette sanger på iPoden din med Limewire


IPod er en bærbar media spiller og lagring enhet som først og fremst brukes til å lagre musikkfiler. Limewire er et gratis program nedlasting som gjør det mulig for brukere å laste ned filer fra sine jevnaldrende, samt kjøpe musikkfiler for 99 cent per spor. Hvis du ønsker å overføre Limewire sanger på din iPod, må du først konvertere dem til iTunes-spilleren for riktig synkronisering. Riktig utføre overføringen og nyte dine Limewire sanger portably.

Bruksanvisning

1 Åpne lagret mappen som inneholder Limewire musikkfiler. Med mindre du velger for Limewire å lagre nedlastede filer i en alternativ mappe under installasjonen, som standard, vil musikkfilene lagres i "Mine dokumenter" -mappen fra "Min datamaskin". Se etter en mappe med "Limewire Tunes" i tittelen.

2 Åpne iTunes-programmet. Hvis du ikke har iTunes installert på datamaskinen, kan du installere det fra programvare-CD som følger med iPod.

3 Dra og slipp filene fra Limewire mappen til iTunes "Library". Når spurt om å konvertere filene til M4A-format klikk "OK."

4 Koble iPod-spilleren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. iTunes vil automatisk gjenkjenne iPod og synkronisere nylig konverterte Limewire musikkfiler til det. Hvis det ikke skjer automatisk synkronisering, kan du klikke iPod under "Enheter" -menyen på venstre side av iTunes, og klikk "Sync" i midten av skjermen.