Hvordan sette opp en LG TV

LG TVer kommer med flere tilkoblingsmetodene slik at du kan se på kabel, satellitt eller over-the-air TV-programmering. Når du kobler til en kabel eller satellitt, bruker du en HDMI, komponent eller kompositt-kabel. Hvis du ikke har en kabel eller satellitt, koble kabelen eller antenne tilkobling via en koaksialkabel, som deretter krever at du å søke etter tilgjengelige kanaler på TV.

Bruksanvisning

Kabel eller satellitt

1 Fest den ene enden av en koaksialkabel til kabelkontakten i veggen og koble den andre enden til "Cable In" kontakten på baksiden av kabel eller satellitt. Fortsett til trinn 2 hvis du bruker en HDMI-tilkobling, trinn 3 hvis du bruker en komponentkabel forbindelse og trinn 4 hvis du bruker en kompositt kabel.

2 Plugg den ene enden av HDMI-kabelen inn i "HDMI Out" port på baksiden av kabel- eller satellittboks og koble den andre enden av kabelen inn i en av de "HDMI / DVI I" porter på baksiden av LG TV. Slå på TV og trykk på "Input" -knappen på fjernkontrollen til HDMI-porten du brukte vises på TV. For eksempel, hvis du plugge kabelen inn i den første HDMI-port, trykk på "Input" til "HDMI 1" vises på skjermen.

3 Koble den ene enden av komponentkabler til samme-farget "Video Out" knekt på baksiden av kabel eller satellitt. Plugg den andre enden inn i den samme fargede "Component I" kontaktene på baksiden av TV-en. Når du er tilkoblet, kobler den røde og hvite lydkabel til "Audio Out" knekt på boksen og koble dem til "Lyd" knekt i "Component In" på TV-en. Slå på TV og trykk på "Input" på fjernkontrollen til "Component 1" eller "Component 2" er valgt, avhengig av hvilken komponent jekker du brukt for tilkoblingen.

4 Koble den gule videokabelen inn i den gule "Video Out" kontakten på baksiden av kabel eller satellitt-boksen, og koble den andre enden til den gule "AV I en" kontakten på baksiden av TV-en. Koble de røde og hvite lydkabler til "Audio Out" knekt på boksen, og koble den andre enden inn i den røde og hvite "AV I 1" knekt. Slå på TV-apparatet og trykk på "Input" -knappen til "AV 1" vises på skjermen.

Uten kabel eller satellitt

5 Koble den ene enden av koaksialkabel til kabel eller antenne kontakten på veggen og koble den andre enden til "Antenna / Kabel inn" kontakten på baksiden av TV-en.

6 Slå på TV og trykk på "Meny" -knappen for å få tilgang til hovedmenyen.

7 Trykk på piltastene på fjernkontrollen til å utheve "Channel", og trykk deretter på "Enter" for å åpne "Kanal" -menyen.

8 Velg "Auto Tuning" og deretter "Ja" for å søke etter tilgjengelige kanaler, noe som kan ta flere minutter. Når søket er ferdig, er du klar til å bruke TV-en din.