Hvordan sette en Globe Car Compass

Hvordan sette en Globe Car Compass


Globe bil kompass er kompass som har en full, sfærisk ser ut som en globus. De feste til frontruten og henge ned slik at sjåføren enkelt kan se hvilken retning han reiser. Det er viktig at du riktig satt kompasset først skjønt, ellers vil du finne deg selv kjører av mot feil himmelretning og få deg alle slags snudde seg når du konsultere kompasset på veien.

Bruksanvisning

1 Hold deg kompasset til å frontruten ved hjelp av de vedlagte sugekoppene. Du bør være i stand til enkelt å se det fra førersetet og kompass skal henge ned, klodens basen vendt oppover. Det vil se liksom som en gatelykt, men å gi deg retninger i stedet for lys.

2 Face bilen til Nord, i henhold til arbeids, hånd kompass. Undersøk kloden kompass og sjekk at du er faktisk vendt mot nord. Hvis du har en av-måling, slå av Nord / Sør skru til lesing hviler fast på N.

3 Snu bilen til Østen, i henhold til din hånd kompass. Undersøk verden kompass for å sjekke retningen. Hvis retningen er av, må du slå av øst / vest kompensator skruen inntil E hviler helt og holdent i din retning.

4 Slå til Sør og deretter til Vesten for å sjekke retningen. Hvis S og W ikke ender opp rett i skjermen, og slå de riktige skruene før du har kompensert for halve feil. Hvis du er fire hash markerer seg fra Sør for eksempel slå av Nord / Sør skru til du er to hash merker nærmere Sør. Gjenta for Vesten.

Hint

  • Pass på at du liker der kompasset er plassert på frontruten før du begynner å justere. Sørg for at du lett kan nå de justeringsskruene mens det er knyttet også.
  • Hold magneter og andre forstyrrende elementer vekk fra kompasset. Ellers vil det skade magnetene som lar deg finne retningen. Det er auto kompass som stikker ut på dashbordet. Sørg for at du vet hvilken del av bilen som kompasset skal monteres.