Hvordan Sett en ettermarkedet stereo i en 2001 Ford Focus ZX3

Hvordan Sett en ettermarkedet stereo i en 2001 Ford Focus ZX3


2001 Ford Focus ZX3 var den første Focus utstyrt med en enkelt plate CD-spiller som standard. Senere modeller ville tilby i-dash seks-plate CD-vekslere. En designtrekk som er vanlig blant det store flertallet av Ford-biler er den måten der fabrikken stereo er fjernet. DIN fjerning verktøy, tilgjengelig i butikker og online utsalgssteder, er avgjørende for å trekke ut Focus fabrikken radio. Bytte stereo med en ettermarkedet enhet krever tillegg av en frontplate adapter. Frontplaten adapter vil gi enhetlig plattform for montering ulike modeller for stereoanlegg.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Ford Focus. Koble den negative batterikabelen fra den negative batteripolen med en 10 mm fastnøkkel. Hvil kabelen bort fra batteriet før installeringen er fullført.

2 Skyv DIN fjerning verktøy inn i hullene på hver side av fabrikken stereo. Klem verktøy for å justere dem med hullene.

3 Trekker den ut verktøy for å engasjere den fjærbelastede mekanismen inne i stereo festebraketten. Trekk fabrikken stereo fra dash av Focus og samtidig opprettholde den ytre trekk.

4 Koble ledningene er festet til baksiden av fabrikken radio. Antennen og strømledningene kan trekkes fri hånd. Høyttalerkablene er gruppert sammen av en hvit plastperm. Trekk den hvite plastpermer unna stereo, men ikke trekke ledningene selv.

5 Sett frontplaten adapteren i stereo montering dock. Feed stereo ledninger gjennom baksiden av kortet.

6 Koble stereo ledningene fra bilen til et ledningsnett adapter. Koble ledningsnettet adapter fører til ettermarkedet stereo. Ledningsnettet adapter vil være riktig merket for å vise hvor de aktuelle tilkoblingene er gjort.

7 Skyv ettermarkedet stereo inn i frontplaten adapter.

8 Plasser den negative batterikabelen på den negative batteripolen. Stram bolten på kabelen klemmen med 10 mm fastnøkkel. Lukk panseret på Focus.

Hint

  • Avhengig av hvilken type frontplaten adapter brukes, kan ettermarkedet stereo klikker på plass når helt på plass, eller kan holdes på plass av friksjon. For sistnevnte, skyv inn ny stereo til ansikt er i flukt med en trim av frontplaten adapter.