Hvordan sende tekst på en iPhone

Hvordan sende tekst på en iPhone


Noen ganger du bare ikke har tid til å snakke med noen; andre ganger du ikke vil. I slike tilfeller kommer texting i hendig. Sende tekstmeldinger på iPhone er intuitiv, og med noen få trykk kan du sende en melding til venner, bekjente eller familiemedlemmer. IPhone layout lar deg også bla tilbake gjennom tidligere tekst samtalene du har hatt med en person uten å endre skjermbilder.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meldinger" app på startskjermen.

2 Trykk på "Skriv melding" -ikonet, som ser ut som en blyant og notisblokk, for å begynne en ny samtale. Dette ikonet er plassert i øvre høyre hjørne av skjermen.

3 Skriv inn navnet eller telefonnummeret til personen du ønsker å tekst i "Til" -feltet øverst på skjermen. Mens du skriver, vises en liste over mulige kontakter under "Til" -feltet. Trykk på navnet du vil velge om du vil bruke en kontakt. Hvis du ikke ønsker å velge en kontakt, fortsett å skrive inn nummeret. For å bla gjennom hele kontaktlisten, trykker du på pluss-ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen. Bla gjennom listen til du finner ønsket kontakt, og trykk deretter på den kontakten.

4 Klikk på tekstboksen i midten av skjermen og skriv inn meldingen ved hjelp av tastaturet på skjermen i den nedre halvdelen av skjermen.

5 Trykk på "Send" -knappen til høyre for meldingen for å sende meldingen.