Hvordan sende bilder til en Cell Phone

I denne alderen av teknologi, er det viktig å være i stand til å få tilgang til e-post, tekster og fotografier fra alle enhetene dine, inkludert datamaskinen og mobiltelefonen. Mange mobiltelefoner har datapakkene tilgjengelig slik at du kan få tilgang til all informasjon på din mobiltelefon som du kan få tilgang på datamaskinen. Men du kan fortsatt få bilder som sendes til telefonen fra datamaskinen uten en dataplan? Heldigvis, med bare noen få skritt, kan du få bildene dine til telefonen.

Bruksanvisning

1 Lagre et bilde til skrivebordet på datamaskinen. Du bør lagre det som en jpg fil, som noen telefoner ikke aksepterer .bmp eller .gif-filer. Sørg for at det er en ganske liten fil, som det vil være lettere å sende.

2 Snakk med din mobiltelefon leverandøren og finne ut din mobiltelefon e-postadresse. Det vil være ditt telefonnummer @ telefonleverandøren adresse. Du kan også finne en liste over telefonleverandøren adresser på mange steder på nettet.

3 Send en e-post som vanlig med mobiltelefonnummer epost i sendefeltet. Fest bildet du vil sende til din mobiltelefon til e-posten. Du må være i stand til å motta SMS-tekstmeldinger på mobiltelefonen din for at bildet for å komme gjennom.

4 Koble telefonen til datamaskinen med en USB-kabel og overføre filer direkte til telefonen fra datamaskinen. Dette er et godt alternativ fra e-post filene hvis telefonen ikke har en SMS-støtte system, eller hvis du ikke finner telefonselskapet e-postadresse. Du kan enkelt dra og slippe filene du vil overføre på skrivebordet til mobiltelefon og har bilder på telefonen din raskt.

5 Send bilder fra en telefon til en annen på samme måte som du sender en tekstmelding. Bare skriv inn telefonnummeret du vil at bildet skal sendes til og feste bilder som er lagret på din mobiltelefon. Igjen, må du ha SMS aktivert for å kunne motta bildet melding fra en annen telefon.

Hint

  • Sikre din telefonmodell har evnen til å få bilder. Vanligvis alle mobiltelefoner som har et kamera er i stand til å sende og motta bilder, men det er et par andre modeller som kan motta bilder uten å være i stand til å sende dem.
  • Ikke send bilder til en data-aktivert telefon som kan ha et virus festet. Mange nye telefoner fungerer som lomme datamaskiner, og er utsatt for virus akkurat som datamaskiner. Kjør en virus scan på bilder før du sender dem til telefonen din for å være trygg.