Hvordan Sammenlign Pay as You Go Cell Phone Plans

Hvordan Sammenlign Pay as You Go Cell Phone Plans


Betaler du gå mobiltelefon planer er en perfekt løsning for personer som ikke ønsker å betale en månedlig regning. La oss innse det, bare om alle har en mobiltelefon, men ikke alle ønsker plikt til å være bundet til et bestemt telefonnummer tjeneste for et år eller to. Mens betaler du gå mobiltelefon plan er en fin løsning, er det mange planer og forbrukere må være spesielt oppmerksom på å kjøpe den rette telefonen for å passe deres behov.

Bruksanvisning

1 Hvordan Sammenlign Pay as You Go Cell Phone Plans

Sammenlign dekningsområde. Mange mobiltelefon selskaper tilbyr pay-as-you-go service, men de kan ikke nå dekningsområdet du trenger. Tracfone for direkte verker bedre i New York metroområde, men blekner når innringere flytte for langt nord. Verizon, på den annen side, synes å arbeide i områder hvor TracFhone mislyktes.

2 Analysere hvordan pay as you go tjenesten bestemmer sine priser. Noen kostnad på en per enhet basis der de tar betalt en sats for lokale samtaler og en annen sats for roaming samtaler. Andre pay-as-you-go-tjenester gir mulighet for gratis ringetid mellom mobiltelefoner innen samme nettverk og kostnad for samtaler utenfor nettverket.

3 Hvordan Sammenlign Pay as You Go Cell Phone Plans

Tenk på folk i din vanlige telefonnettet. Hvis du har en vennekrets som alle bruker det samme nettverket, og deretter finne kjøper en tjeneste som har gratis ringetid i nettverket vil være økonomisk gjennomførbart. Men hvis du vanligvis kaller som bruker varierer typer mobiltelefon planer, er det best å finne en pay-as-you-go tjeneste som passer ditt kall stil.

4 Sammenlign dette tekstmeldinger. Finn ut om det er ekstra kostnader for tekstmeldinger. Tracfone, for eksempel, inneholder tekstmeldinger på ½ en enhet mens Verizon lader alt fra 2 til 10 cent avhengig av planen (disse prisene kan endres).

5 Hvordan Sammenlign Pay as You Go Cell Phone Plans

Se på telefonen og funksjoner. Mobiltelefoner er ikke utskiftbare; Derfor før du får ditt hjerte satt for et bestemt telefonnummer, sørg for at den er i stand til å bruke pay as you go tjeneste du velger.

6 Les anmeldelser. Nettsteder som Prepaidreviews.com tilby helhetlige vurderinger av over 20 betaler du gå mobiltelefon planer.

Hint

  • Når du endelig slå seg ned på en mobiltelefon plan, sørg for å kjøpe håndfrisett til å overholde statlige kjøring lover.