Hvordan Reverse en iPod til iTunes Transfer

Hvordan Reverse en iPod til iTunes Transfer


IPod er designet for mobile musikkavspilling og brukes vanligvis til å holde musikk som er overført fra datamaskinen. For å utføre en omvendt overføring betyr å overføre musikk fra iPod til iTunes. Utføre en omvendt synkronisering og bruker iPod som lydkilde, er en enkel prosedyre og er nyttig å vite om du vil overføre musikk fra en gammel datamaskin til en ny datamaskin.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen, og åpne iTunes.

2 Tillat iTunes til å automatisk gjenkjenne iPod-enheten. Når iPod-skjermen åpner i iTunes, velg "Summary" -fanen og deretter sørge for at boksen ved siden av "håndtering av musikk og videoer manuelt" er avmerket. Klikk "OK" når "Deaktivere automatisk oppdatering krever manuell demontering av iPoden før hver frakobling" i dialogboksen som kommer opp.

3 Avslutt iTunes og holde iPod koblet til datamaskinen.

4 Finn iPod-enheten på datamaskinens skrivebord eller i "Min datamaskin" -menyen. Dobbeltklikk på enheten for å åpne mappen.

5 Velg innholdet på iPod som du ønsker å reversere overføringen, høyreklikk og velg "Kopier".

6 Naviger til mappen hvor du vil lagre det valgte innholdet, høyreklikk og velg "Lim inn." Filene vil automatisk overføre fra din iPod til datamaskinen.