Instruksjoner for en Blackberry 7280

Research in Motion lanserte sin Blackberry linje av smarttelefoner for publikum i 1999. Blackberry 7280 enheten er en pensjonert smarttelefon som den canadisk-baserte selskapet tilbudt forbrukere for utvalgte nettverksleverandører. Design og funksjonalitet i 7280 var i forkant av smarttelefonen kurven da den ble utgitt i 2004. 7280 ble til slutt erstattet av 7290-enheten for lignende nettverk. Betjening av 7280 er ganske enkelt, som operativsystemet på enheten er svært brukervennlig og har et fullt QWERTY-tastatur for forbrukerne.

Bruksanvisning

1 Slå Blackberry 7280 på og la alle de funksjonene lasten skikkelig før du begynner. Hvis dette er første gang du aktiverer enheten dette kan ta flere minutter, da programmer og systemprogramvare legger nettverksinnstillingene.

2 Rull over alt av ikonene gang hjemmet skjermen på 7280 er helt lastet. Bruk hjulet på høyre side av 7280 for å bla gjennom de forskjellige ikonene i menyen. Gjør deg kjent med plasseringen av hver av disse ikonene og omorganisere disse slik du ønsker.

3 Koble USB-kabelen fra Blackberry 7280-enheten til en datamaskin med en kompatibel port. Vent til de nødvendige driverne for å laste. Sett inn installasjons-CD for å konfigurere din kopi av Blackberry Desktop Software. Installer programvaren ved å følge instruksjonene og i-menyen alternativer tett for å riktig sette opp din desktop programvare med enheten. Overfør data mellom smarttelefonen og datamaskinen enkelt med denne desktop administrerende søknad.

4 Bla til du kommer til e-postoppsettet program som er omtalt på Blackberry 7280-enheten. Åpne dette programmet for å legge til én eller flere e-postkontoer til den mobile enheten, synkronisere din virksomhet og personlige liv på datamaskinen med mobilsmarttelefon. Følg i skjermen alternativer for å nøyaktig sette opp Blackberry-server e-postkontoer, Gmail, Yahoo, Hotmail og POP3 / Internet Service Provider (ISP) e-postkontoer.

5 Les bruksanvisningen som fulgte med Blackberry 7280 for ytterligere tips, snarveier, funksjoner og bruksområder for din mobile enhet. Hvis du noen gang får problemer med nettverket av Blackberry, navigere til ikonet "Options" og velg "Avanserte alternativer". Klikk på "Host Routing Table" for å laste inn en liste over ulike kommandoer. Velg ett av disse kommandoene og klikk på meny-knappen for Blackberry for å aktivere en liste over alternativer. Velg "Registrer deg nå" og vent til registreringsmelding som skal sendes til den mobile enheten.