Hvordan Reset TV Guide funksjon på Mitsubishi LT-52149

Mitsubishi LT-52149 er en full 1080, HD-TV LCD flatskjerm-TV. Den har en integrert 16-høyttalerlyden projection system, Dolby Digital støtte, universal fjernkontroll og en interaktiv TV Guide for å finne opp din favoritt TV-programmer. TV Guide på Mitsubishi LT-52149 er et levedyktig alternativ for kabel-abonnenter som ikke har en ekstern kabel boks med en kanal guide innebygd. Brukere som ser sine programmer ved hjelp av en antenne kan også finne TV Guide funksjonen nyttig. Hvis du finner ut at den interaktive TV-guide ikke fungerer som den skal, kan en reset avhjelpe problemet.

Bruksanvisning

1 Slå på TV ved å trykke på "Power" knappen på fjernkontrollen. Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen for å gå til innstillingsmenyen.

2 Naviger til "Innganger" menyvalget ligger på venstre side av skjermen, ved hjelp av retningsknappene på fjernkontrollen.

3 Velg "On" under "Guide" overskriften fulgt av collect inngangskilden under "antenne" og skriv inn ditt postnummer hjelp av talltastaturet på fjernkontrollen. Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen flere ganger for å gå ut av "Setup" skjerm.

4 Trykk på "Guide" knappen på fjernkontrollen etterfulgt av "Meny" -knappen for å vise guiden oppsettmenyen. Velg "Display Setup Progress" fra menyalternativene og trykk "Enter" for å vise guiden oppsett status.

5 Slå av fjernsynet for å tillate styre oppføringer å laste ned. Det kan ta TV satt opp til 24 timer å laste ned guiden oppføringer for ditt område.