Hvordan Reset "Tjenesten Engine Soon"

Feilkoder er skapt av bilens datamaskin som en måte å finne ut hva som er galt med bilen og varsle føreren. Når bilen registrerer et problem, det utløser feilkoder, som i sin tur utløser tjenesten motoren snart lyset på dashbordet. Slå av "service motoren snart" lyset i en bil eller lastebil er gjort ved å slette feilkoder fra bilens datamaskin.

Bruksanvisning

1 Koble bilens datamaskin til en feilkode leser diagnostisk maskin og skanne datamaskinen for å finne ut hva feilen koder er årsaken til "service motoren snart" lys for å komme videre. Du kan kjøpe et av disse på en auto deler butikken, eller din lokale mekaniker butikk kan ha en du kan bruke.

2 Fastsette hva problem eller problemer utløste tjenesten motoren lys til å komme videre. Hvis du ikke løser problemet før du slår av lyset, bilens datamaskin vil bare re-erkjenner problemet og slå på lyset på igjen.

3 Bruk koden leseren til å slette feilmeldinger fra bilens datamaskin når de har blitt reparert. Når kodene har blitt slettet, vil tjenesten motoren snart lyset slås av.

Hver strekkodeleser er litt forskjellig, så les din kode leser bruksanvisning for informasjon om hvordan du sletter kodene.

Hint

  • I noen eldre bil, i de produsert før 1996, kan du være i stand til å slette feilkoder ved å koble fra batteriet og tvinge datamaskinen til å tilbakestille. Men gjør dette kan skade elektronikken.