Hvordan Wire et hjemmekinosystem med Neural Sound

Hvordan Wire et hjemmekinosystem med Neural Sound


Den Neural Audio Corporation, som eies av DTS Digital Entertainment, produserer high-end høyttalere for hjemmeunderholdning. De fleste moderne audio-video-mottakere er utstyrt med DTS-koding teknologi for å behandle digitale Neural surround signal. DTS-logoen er vanligvis trykt på forsiden av en mottaker eller i brukerhåndboken som fulgte med komponenten. Koble høyttalerne til mottakeren tar bare noen få minutter med en spole av speaker wire og wire strippere.

Bruksanvisning

1 Slå AV-mottakeren til å inspisere frontpanelet og finn DTS logoen for å bekrefte at du har en mottaker som kan behandle DTS lydsignaler.

2 Skjær en lengde på høyttalerledningen til å koble mellom mottakeren og hver av front, senter, høyre og to bakre surroundhøyttalere. Skrell bort en halv tomme av plastbelegg fra de to separate ledninger på hver ende av høyttalerledningene.

3 Fest stripete eller farget ledningen til den positive terminalen på baksiden av hver høyttaler og koble den andre ledningen til den negative polen.

4 Hook opp den andre enden av hver ledning til terminalene på baksiden av AV-mottaker som er merket for hver høyttaler.

5 Slå på strømmen til mottakeren og sette komponentens surround-modusen til DTS. Knappen er vanligvis merket "Surr" og må trykkes flere ganger for å bla gjennom de ulike surround-lyd innstillingene som er tilgjengelige for å nå DTS.