Slik fjerner permanent markør fra Auto Paint

Slik fjerner permanent markør fra Auto Paint


Permanente markører består av fargestoffer eller pigmenter som forlater falmingsbestandige merker på de fleste overflater. Disse vannfast blekk merker kan vare i flere måneder på utendørs overflater og flere år på innendørs overflater. Permanent markør blekk på auto maling kan ødelegge utseendet på et kjøretøy, forårsaker en skinnende kjøretøy å vises snusket. Heldigvis kan permanent markør blekk bli fjernet fra auto maling med bruk av visse løsninger. Fjern blekk merker umiddelbart, ettersom gamle blekk merker er vanskeligere å fjerne enn friske barn.

Bruksanvisning

1 Fyll en skål med hvit melk. De naturlige syrer i melk er sterke nok til å fjerne blekk flekker, men svak nok til at de ikke vil skade overflaten på auto maling.

2 Sug en hvit bomullsklut i bollen med melk. Legg melk-gjennomvåt klut over permanent markør blekk.

3 Fukt en frotté håndkle med vann. Vri ut vannet fra frottéhåndkle og legg frotté over melk-gjennomvåt bomullsklut.

4 Inspiser auto maling etter en to til tre timer. Om nødvendig, suge bomullsklut i mer hvit melk og frotté med mer vann.

5 Legg de kluter tilbake over blekk merkene, og lar kluter absorbere blekk merkene over natten. I morgen, inspisere bilen for gjenværende blekk merker.

6 Fukt en annen hvit bomull klut med isopropanol. Blot de øvrige merkene med kluten inntil merkene er helt fjernet.

7 Tørk av melk og rensevæske ut av bilen med et rent håndkle. Hvis noen gjenværende blekkrester gjenstår, gjenta hele prosessen.

Hint

  • Du kan erstatte hårspray for teknisk sprit om nødvendig.