Hvordan rengjøre en Blu-Ray Disc Lens på en PS3

Over tid kan laserlinsen på PS3 Blu-ray-spiller samle støv og andre hindringer som kan påvirke muligheten til objektivet for å lese en plate og behandler informasjonen nøyaktig. Hva dette vil gjøre er årsaken hoppe, pauser og digital forvrengning mens du spiller et PS3-spill eller ser på en Blu-ray-film. For å holde dette skjer, er det en god idé å rense laseren med en Blu-ray laserlinserensere hver 3 til 4 uker.

Bruksanvisning

1 Slå på PS3 ved å trykke på power-knappen på høyre side foran på maskinen, og trykk deretter på "PS" -knappen i midten av kontrolleren.

2 Skyv rengjørings platen med etikettsiden opp, inn i platesporet foran på PS3. Utløserknappen slår fast blått når platen er satt inn riktig.

3 Følg instruksjonene for rengjøring plate på menyen på skjermen ved hjelp av PS3-kontrolleren. Trykk på "X" knappen på kontrolleren for å spille rengjøring platen, som starter renseprosessen ..

4 La rengjøringsskiven for å fullføre renseprosessen.

5 Ta ut rengjørings platen fra Play Station 3 etter renseprosessen er fullført. Du kan gjøre det ved å trykke på utløserknappen foran platesporet.