Hvordan legge til sanger til en iPod Nano fra en datamaskin

IPod Nano er fullpakket med funksjoner: videoopptak, FM radiooverføring, videoopptak og til og med en skritteller (på nyere modeller). Men grunnlaget for iPod Nano og alle andre iPoder er muligheten til å spille musikk i digitalt format (MP3, WMA, AAC, osv). Når du kommer i gang med din iPod Nano, vil du sannsynligvis ønske å vite hvordan du legger til musikk til den. Apple gjør dette enkelt og brukervennlig.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Apple iTunes. Programmet er gratis og tilgjengelig for Windows og Macintosh-maskiner. Apple iTunes brukes til å legge til og slette, sanger fra din iPod Nano. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen, og dobbeltklikk på programikonet for å starte programmet.

2 Klikk "Fil" på iTunes kontrollpanelet. Velg "Library" og velg "Legg til fil i bibliotek." Velg Music-mappen på datamaskinen for å legge til sanger i iTunes-biblioteket. Du kan også velge individuelle sanger ved å klikke på bildet (hold "Ctrl" for å velge flere sanger). Klikk "Importer" for å legge disse sangene i iTunes-biblioteket.

Hvis du ønsker å kjøpe musikk for å legge til din iPod Nano, klikk på "Lagre". Opprett en iTunes Store-konto (kredittkort eller iTunes gavekort nødvendig). Bla gjennom de tilgjengelige sanger (eller søk etter artistnavn eller tittel) og kjøpe de du vil legge til iTunes-biblioteket.

3 Koble iPod nano til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen (dette er den samme kabelen som brukes til å lade din iPod Nano). Etter noen få sekunder vil den tilkoblede iPod vises på venstre sidepanelet i iTunes.

4 Klikk på fanen merket "Musikk" for å se de importerte musikkspor. Velg "Synkroniser musikk" og velg "Hele Library" eller "Selected Songs". Hvis du ønsker å legge hele biblioteket, klikker du på "Start Sync." Hvis du vil legge til valgte sanger i boksene ved siden av de sangene du vil legge til; Klikk "Start Sync" når du er ferdig.

5 Vent til statuslinjen for å signalisere at overføringen er fullført. Når det er, er du klar til å koble din iPod Nano og begynne å nyte musikken. Klikk på den grå "Eject" knappen ved siden av "iPod" (venstre sidebar). Vent til systemet sier det er trygt å fjerne iPod før unhooking det fra datamaskinen.