Hvordan registrere deg selv Lese din hos selge den på CD

Hvordan registrere deg selv Lese din hos selge den på CD


Du kan spille inn din lydbok på datamaskinen billig med fri programvare og en god datamaskin mikrofon. USB kondensatormikrofoner løpe rundt $ 70 og plukke opp høres flott ut. Den vanskeligste delen av prosessen er å lære hvordan du bruker lyd-programvare, men når du øver, bør du være i stand til å navigere de intuitive programmer ganske godt. Du trenger å finne et selskap som gjør profesjonelle lydbok CD-er og leverer alle omslags og plate kunst.

Bruksanvisning

Oppsett for Registrere din lydbok

1 Last ned en gratis lyd program fra Internett, som Audacity. Det er mange å velge mellom. Installer programvaren på datamaskinen. Plugg inn USB-mikrofon til en USB-port på datamaskinen.

2 Åpne lydprogram. Finn mikseren visning. Her vil du se hva som ser ut som en klangbunn eller mikser med separate spor. Du vil bare være å bruke en til å begynne med, så du trenger for å forberede opptak for sporet. På sporet du spiller på, still inn inngangen. Dette bør være en drop-down boks på sporet og merket "Input". Velg USB-mikrofon fra listen.

3 Rekord aktivere spor. Dette betyr at du gjør sporet i stand til å ta opp fra mikrofonen. Det bør være en knapp med et ikon på den, for eksempel en sirkel eller bokstaven "R" på sporet. Klikk på den. Nå sporet er klar til å bli tatt opp på.

Opptak og redigere lydbok

4 Har boken i en lett-å-lese formatet. Du kan bruke en ereader hvis du har en tilgjengelig; bare pass på at ereader knappene ikke lage bråk. Hvis du bruker en papir bok, ta vare når du skrur sider. Enhver klikke eller side-snu lyder kan bli redigert ut, hvis mikrofonen plukker dem opp.

5 Slå av eventuelle støy lage enheter i rommet, for eksempel klimaanlegg. Hvis mikrofonen tar opp lyden på datamaskinen, flytte mikrofonen din slik at den ikke tar opp lyd.

6 Trykk på opptaksknappen på transport. Transporten er et vindu med knapper, som du ville se på en CD-spiller. Det er vanligvis på toppen av programvinduet på hver meny. Rekorden knappen er en knapp med en sirkel på den. Les lydbok sakte og med klart enunciation.

7 Lytt tilbake til opptaket når du er ferdig. Som du kjører over feil, må du redigere dem. Record aktivere et annet spor og still inn inngangen til USB mikrofon. Re-posten deler som må fikses. I den opprinnelige sporet, vil du nødt til å kutte de dårlige flekker ut. Lydprogrammer har en skjærende verktøy, vanligvis med en saks ikon. Bare velg skjæreverktøy og plasserer muse hvor du ønsker å klippe. Kutt ut begge sider av dårlig spot og markere dårlig sted. Trykk slette og markere det nye opptaket. Klikk og dra den på plass. Redigerer tar litt tid å lære å gjøre, men når du først får taket på det, vil du ha noe problem.

8 Skjær spor i 72-minutters stykker. CDer bør ikke være lenger enn 72 minutter. Klikk og dra bitene i separate spor. Demp alle spor, bortsett fra den du eksporterer. Din audio Programmet vil ha muligheten i en av menyene for å eksportere filen som en .wav format. Gjøre det med hvert spor. Brenne sporene på CDer med CD-brenning program av ditt valg.

Selge lydbok på CD

9 Finn en profesjonell lydbok CD produksjonsselskap. Finn ut hva de krever fra deg. Mest sannsynlig vil du trenger for å gi bilder til bestemte spesifikasjoner. Følg selskapets instrukser.

10 Send inn din lydbok på CD til selskapet. Du må velge hvor mange du vil ha gjort, og prisene på produksjon varierer med antall CDer opprettet.

11 Finn arenaer for å selge din lydbok på CD - når du mottar lydbøkene tilbake fra selskapet.