Hvordan Profesjonelt reparere chipped maling på en bil

Uansett hvor mye du babyen din bil, selv om du parkere den ved enden av mye av seg selv og gå den ekstra avstanden inn i butikken, om du holder den i garasjen eller utenfor, er noen kommer til å åpne en dør for bred og chip av litt maling fra bilen. Eller en stein kommer til å fly opp fra en lastebil dekk og ta et stykke ut av panseret. Etter noen år, nesten hvilken som helst bil kommer til å ha noen chips her og der. Heldigvis er det en måte å reparere skaden.

Bruksanvisning

1 Inspiser hver brikke du skal reparere forsiktig og langsomt. Jo mer tålmodighet og omsorg til å ta med denne reparasjon, jo bedre blir resultatene. Bli kjent med chips og tenke fremover før arbeidet starter.

2 Kjøp riktig touch-up maling. Du trenger en perfekt match. Det beste stedet å få riktig maling er på en bilforhandler hvor bilen din merkevare er solgt. Du vil ofte nødt til å bestille den, men du kan sannsynligvis få det i ca en uke eller mindre.

3 Klargjør chip eller chips du kommer til å male før start. Hvis det er noen rust, må du fjerne den før du starter. Dette er veldig farlig så ta deg god tid og sørg for at du ikke skader noen av malingen rundt stedet. Du må kanskje maskere rundt stedet, men gjør ikke det noe større. Gni ut rust med stålull ved hjelp av et lite stykke på tuppen av fingeren.

4 Påfør et svært tynt lag med primer til metallet der du har fjernet rust. Sørg for at børsten er nesten helt tørt. Bruker bare en liten mengde av primer på spissen av børsten.

5 Forbered chips som ikke er rustet av svært forsiktig gni inn flekken med stålull. Pass på at du ikke berøre noen maling rundt stedet, noe som er svært vanskelig hvis flekken er liten. Men du kan rulle opp en liten bit av stålull og vri den sakte i stedet for å hindre den fra å skrape noen maling rundt stedet. Målet ditt er å rense ut brikken og fjerne løst materiale.

6 Skråkant sider av brikken ved hjelp av barberblad. Nesten mikroskopisk gå over kanten rundt chip på en bratt vinkel, være forsiktig med å øke størrelsen på åpningen. Ditt formål er å fjerne maling som henger litt over kanten av chip.

7 Rist touch-up maling følge instruksjonene. Fjern børsten fra flasken og tørk av det meste av malingen ved å kjøre børsten på et papirhåndkle. Når du har fjernet nesten all maling fra penselen, teste hvor mye maling vil smitte når du bruker tuppen av børsten til papirhåndkle eller annen overflate. Du har ikke råd til å få dette galt, så ta deg god tid, og aldri gjøre dette når du er i en hast.

8 Påfør tuppen av søknaden børste til bunnen av chip når du har funnet ut hvordan du skal bruke det minimum av maling med et slag av børsten. Bare gjelde et svært tynt lag som ikke fyller opp brikken.

9 La den tynne strøk med maling tørke i henhold til retningslinjene --- sannsynligvis 24 timer.

10 Påfør en annen svært tynt lag med touch-up maling til samme brikke (eller chips) neste dag.

11 Fortsett å bruke tynne strøk inntil brikken hulrom er på nivå med resten av finish. Dette kan lett ta 20 eller flere programmer for å bygge opp brikken lag etter lag hvis det er en dyp brikke --- men aldri mindre enn flere strøk.

12 Begynn å bruke din bil maling behandling til stedet etter minst en måned, slik at reparasjonen kan riktig kurere.

Hint

  • Tenk på dette reparasjon å være en operasjon, og du må ta tilsvarende smerter å hindre ytterligere skade.
  • Aldri DAB en våt touch-up maling søknad børste inn en maling chip. Du vil ende opp med en konveks dråpe som ikke vil matche finish og vil skille seg ut bare litt bedre enn chip.