2007 Grand Caravan Specs

2007 Grand Caravan Specs


Dodge Caravan, som ble introdusert i preget av selskapet i 1984, var en av de første minivans for å treffe markedet. Siden den gang har Dodge vært opptatt av å gi en rimelig bil, med 2007 Dodge Caravan har en anslått utsalgspris i oktober 2010 på $ 15 975, ifølge Motor Trend. Men med minimal sikkerhet, interiør og motorspesifikasjoner, økonomisk minivan later mye for deg å ønske.

sikkerhets~~POS=TRUNC

2007 Dodge Grand Caravan leveres med et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner. Firehjuls anti-bremsesystem og de fire plater bremser med ventilerte skiver tillate deg å ha mer kontroll over bilen din. I tillegg er Dodge Grand Caravan utstyrt med kne kollisjonsputer og passasjer kollisjonsputer foran med flertrinns utløser og sensorer, samt driver kollisjonsputer foran med flertrinns utløser. Minivan er også fylt med et lavt dekktrykk indikator. I en frontal- og sidekollisjons airbag test, 2007 Grand Caravan fått fem stjerner, og en akseptabel vurdering i en frontal-offset kollisjonstest. En rollkollisjonstester produsert et fire-stjerners rating.

interiør Spesifikasjoner

De interne dimensjonene er som følger: 39.6 inches av foran takhøyde, 57,2 inches av foran hip rommet, 40,6 inches av foran benplass og et interiør volum på 150,3 kubikkfot. Dodge Grand Caravan er utstyrt med et komplett dashbord konsoll med en åpen oppbevaringsboks, servostyring, innvendig lys, foran leselys og en klokke. I tillegg kommer minivan med en lasterommet lys, klimaanlegg, fører og passasjer forfengelighet speil og frontsetet holder pop outs. Forsetene leveres med høydejusterbare hodestøtter, og høydejusterbare setebeltene foran på Driver og passasjer-side seter.

Motor & Audio Spesifikasjoner

I 2007 Dodge Grand Caravan finner du en 3,3 liters V6-motor, som gir 170 hestekrefter, med en multi-point bensininnsprøytning. Drivstofftanken er i stand til å holde 20,1 liter blyfri bensin, og minivan drivstoffspesifikasjoner krever blyfri, 87-oktan bensin. Den estimerte drivstofføkonomi er 26 miles per gallon på motorveien og 19 miles per gallon i byen. Lydsystemet består av en AM / FM-radio og CD-spiller i stand til eller lese MP3-filer, og lyden er videreformidlet gjennom to høyttalere.