Hvordan Pack båthenger Lager

Båt hjullager er utsatt for mye mer vann enn verktøyet eller camper trailere. Således må inspeksjon og vedlikehold av disse lagrene bli overvåket mye nærmere. Nyere båthengere kommer allerede utstyrt med kameraten lagre som er vanntett, og har en smørenippel på utsiden av støvdekselet for enkel smøring av lagrene. Andre typer støv dekker og bærende selene blir utsatt for vann ved lasting og lossing av båt fra tilhenger.

Bruksanvisning

Dekk, hjul og hub montering Fjerning

1 Bruke lug skiftenøkkel, løsne slepe nøtter minst en hel omdreining. Må ikke fjerne slepe nøtter fra deres kant sete.

2 Jekke opp hengeren og fest den med bukker så dekkene er av bakken. Ta av dekk og hjul montering. Hold lug nuts hendig.

3 Fjern midtstøvdekselet fra akselen med en skrutrekker og store Kanallås tang. Operere skrutrekkeren i en sirkulær bevegelse, og bruke en opp og ned nysgjerrige handling med tang. Vær forsiktig så du ikke bøyer eller disshape støvdekselet.

4 Rett og fjern splinten med nebbtang. Ta av kronemutteren med Kanallås tang. fjerne slotted vaskemaskin nøye og fange alle bitene i en ren fille.

5 Fjern hub og fange den fremre lagerenheten i en ren fille. Flytt hub montering til en arbeidsbenk for å ytterligere demontere og peiling inspeksjon.

Fjerne Lager og rengjøring

6 Fjern den bakre fettforseglingen ved å plassere skrutrekker gjennom sentrum av navet og banke forsiktig på metallholderingen. Lagre forseglingen for å kjøpe en ny, riktig størrelse tetning ved montering.

7 Fjern den bakre lagerenheten. Kontroller at den bakre løper er i god stand ved å kjøre fingeren rundt løpet og sikre alle raser 'overflater er glatte. Selv en liten nick i løpet kan føre til en for tidlig lagersvikt.

8 Plasser lageret i en parafin bad og rengjør den grundig med en kort børste. Bruk spray brems renere å komme inn i små områder og sikre fullstendig rengjøring av lagrene.

9 Tørk lagrene og Smør ved å trykke den inn i en liten mengde av syntetisk fett i håndflaten. Sørg for at fett kommer i alle deler av lageret. Forsikring utenfor lageret er helt dekket med fett. Ren og smøre den bakre lageret på samme måte.

10 Sett på bakre lageret på baksiden rase så lagrene rulle flat og enkelt på bakre rase. Installer ny fett forseglingen ved å slå kantene til huben forsamlingen. Vær forsiktig så du ikke bøyer eller skade bak segl, og at forseglingen er helt på plass rundt hele kanten av navet.

Montering

11 Sett hub tilbake på tilhengeren spindelen og sett den smøres peiling. Sett på rase vaskemaskin og kronemutteren.

12 Stram slottet mutteren til den er opp tett på løpet, så tilbake en kvart omdreining til et sted der splinten kan erstattes gjennom kronemutteren og hullet i akslingen.

1. 3 Sett støvdeksel ved et lett trykk dekselet på navet og bruke en skrutrekker i dekselet leppe til plass støvdekselet solid mot navet.

14 Skift dekk og hjulenheten. Sett lug nuts til randen, men bare for hånd.

15 Fullfør identisk prosedyre til den andre siden trailer hub.

Sluttmontering og Check

16 Sjekk for å sikre at hjulenheten beveger seg jevnt rundt akselen, uten noen skraping støy.

17 Jekk opp tilhengeren og fjern bukker.

18 Senk trailer til bakken og trekke til mutrene til 55 fot-pounds av dreiemoment, med en stjerne innstramming mønster.

Hint

  • Utføre denne oppgaven minst en gang per år eller hver 20.000 miles, avhengig av hva som inntreffer først.