1974 GTO Alternativer

1974 GTO Alternativer


Pontiac introduserte GTO som en opsjonspakke for mid-size Tempest i 1964. GTO var en egen modell fra 1965 til 1973. Året 1974 var siste året Pontiac ville produsere GTO før modellen ble gjeninnført i 2004. 1974 GTO var forskjellig fra sine forgjengere. Det tilbake til å være en opsjonspakke, men for Pontiac Ventura. For første og eneste gang GTO brukt en kompakt General Motors chassis, best husket som Chevy Nova.

kropps~~POS=TRUNC Styles

GTO kan kjøpes som en kupé-dørs eller en kombikupé. Dette er det eneste året GTO ble tilbudt som en kombikupé. Begge kroppen stiler var lik den Chevy Nova.

drivverk

En V-8 200-hestekrefters motor var tilgjengelig med forskjellige sendealternativer. De tilgjengelige sendinger var en tre-trinns automatgirkasse, tre-trinns manuell og fire-trinns manuell.

andre alternativer

Pontiac tilbudt en strap-on telt for kombi 1974 GTO. Andre alternativer inkludert en shaker luftfilter hette scoop og doble eksosrør.

utseende alternativer

Noen interiør oppgraderinger ble tilbudt på GTO versjon av Pontiac Ventura. Setene kan oppgraderes fra benk til bøtte. Maling farger Starlight Svart, porselen blå, og Shadowmist Brown kan være spesielle bestilles.