Hvordan overføre sanger til en iPod Shuffle eller Nano

Dagens iPods - inkludert Nano og Shuffle - kan lagre mye musikk - Shuffle kan lagre 500 eller 1000 sanger, avhengig av modell, og Nano kan lagre 2000 eller 4000 sanger, avhengig av modell. Fordi spillerne ikke har en innebygd Wi-Fi-tilkobling, er den eneste måten å fylle dem med musikk for å koble dem til datamaskinen. Overføre musikk til enten iPod Nano eller Shuffle kan gjøres på en PC eller en Mac, og krever ikke noe mer enn hva som er inkludert i pakken og iTunes-programvaren, som kan lastes ned gratis fra Apple.

Bruksanvisning

Overføre sanger til iPod Shuffle

1 Koble USB-enden av den medfølgende iPod Shuffle USB-kabelen til en high-speed USB 2.0-port på datamaskinen. Koble den andre enden av Shuffle-kabelen inn i hodetelefonkontakten, som ligger på toppen av iPod Shuffle.

2 Åpne iTunes på datamaskinen hvis den ikke starter automatisk når iPod Shuffle er koblet til datamaskinen. Når iTunes starter opplesingen iPod Shuffle, vises et ikon i "Device" i iTunes - på venstre side av skjermen, under kategorien Bibliotek iTunes.

3 Klikk på "Music" alternativet under "Library" -fanen på venstre side av iTunes. Dette vil vise all musikken i iTunes-biblioteket i hovedvinduet i iTunes.

4 Klikk på sangen du vil overføre til iPod slik at den er markert i vinduet. Du kan overføre flere sanger på en gang ved å holde nede "Ctrl" -tasten på en PC eller "Command" tasten på Mac og klikke på andre sanger. Det er ingen grense for hvor mange sanger du kan velge, men å velge flere vil gjøre overføringen ta lengre tid.

5 Dra den valgte sangen (e) til iPod-symbolet i "Device" -delen og slipp muse når ikonet blir uthevet. Dette vil overføre sangen (e) til iPod Shuffle.

Overføre sanger til iPod Nano

6 Sett dock-kontakt enden av den medfølgende kabelen inn i dock-tilkoblingen på bunnen av iPod Nano og USB-enden av kabelen inn i en high-speed USB 2.0-port på datamaskinen.

7 Åpne iTunes på datamaskinen hvis den ikke starter automatisk når iPod nano er koblet til datamaskinen. Når iTunes starter lese din iPod Nano, vises et ikon i "Device" i iTunes - på venstre side av skjermen, under kategorien Bibliotek iTunes.

8 Klikk på "Music" alternativet under "Library" -fanen på venstre side av iTunes - å gjøre dette vil vise all musikken i iTunes-biblioteket i hovedvinduet i iTunes.

9 Klikk på sangen du vil overføre til din iPod Nano, slik det er markert i vinduet. Du kan overføre flere sanger på en gang ved å holde nede "Ctrl" -tasten på en PC eller "Command" -tasten på en Mac på å klikke på andre sanger - det er ingen grense for hvor mange sanger du kan velge, men å velge mer vil gjøre overføringen ta lengre tid.

10 Dra den valgte sangen (e) til iPod-symbolet i enhets delen og slipper muse når ikonet blir uthevet - dette vil overføre sangen (e) til din iPod Nano.

Hint

  • Hvis du eier både en iPod Nano og iPod Shuffle, trenger du separate kabler på grunn av Shuffle mangel på en dock-kontakt. Imidlertid vil iTunes jobbe med begge spillerne.
  • Bruk en høyhastighets USB 2.0-port for å koble til en iPod Nano eller Shuffle til datamaskinen for å overføre musikk. Low-speed-porter, slik som de som finnes på tastaturet, sannsynligvis ikke vil fungere for å overføre musikk eller vil ta mye lengre tid å oppnå enn en high-speed port.