Hvordan overføre en video fra et Panasonic HD videokamera

Hvordan overføre en video fra et Panasonic HD videokamera


Panasonic videokamera gjør at du kan fange opp alle typer arrangementer som høykvalitets videoer som du senere kan nyte på din datamaskin eller TV. Et par måter du kan få videoene til disse enhetene er ved å kopiere dem direkte til en datamaskin eller direkte på en DVD ved hjelp av en ekstern DVD-brenner. De eneste aktuelle modeller som ikke støtter direkte brenning til DVD-er HDC-SD40P, HDC-TM40P og HDC-TM41P, men du kan fortsatt overføre videoer fra dem til datamaskinen.

Bruksanvisning

PC Transfer

1 Slå på videokameraet og PCen.

2 Koble videokameraet til en ledig USB-port på datamaskinen ved hjelp av videokameraets gitt ledningen.

3 Trykk på "PC" på kameraets skjerm.

4 Klikk på "Start" -knappen på PCen, og klikk deretter på "Computer" i menyen som vises. I det nye vinduet som vises, kan du dobbeltklikke på kameraet, som vil bli vist som en stasjon. Du må kanskje vente et øyeblikk eller to for stasjonen skal vises. Hvis du har et SD-kort i kameraet i tillegg til det interne minnet, vil to stasjoner vises, ett med begrepet "SD" i stasjonsnavnet og den andre med begrepet "MEM" i stasjonsnavnet.

5 Dobbeltklikk på stasjonen du vil åpne for å vise innholdet. Hvis du åpnet "SD" stasjon, må du dobbeltklikke "Private" neste.

6 Dobbeltklikk på "AVCHD" for å vise mapper med videodata.

7 Dobbeltklikk på "BDMV" for å se videoene. Du kan dra og slippe dem til datamaskinen for å overføre dem. Den andre mappen i "AVCHD" er "AVCHDTN", som bare inneholder videominiatyrbilder, som du ikke trenger å overføre.

8 Klikk på "Trygg fjerning av maskinvare" -ikonet på datamaskinen din når du er ferdig med å overføre videoer. Dette ikonet er i systemstatusfeltet, som er i nedre høyre hjørne av skjermen, og det ser ut som en USB-ledningen. Hvis du ikke ser den, klikker du på pilen ikonet i systemstatusfeltet for å avdekke skjulte elementer.

9 Klikk på videokameraet i listen over tilkoblede enheter, og i et øyeblikk Windows vil informere deg om at du kan trygt fjerne den.

10 Fjern USB-kabelen fra datamaskinen og kameraet.

DVD Burning

11 Plugg inn din DVD-brenner og Panasonic videokameraet til en stikkontakt.

12 Slå på videokameraet og brenner, om nødvendig.

1. 3 Endre videokameraets modus til "Playback" ved å skyve bryteren på baksiden av kameraet til alternativet med stykket pilikonet.

14 Koble brenneren til videokameraet ved hjelp av brennerens medfølgende USB-ledningen. Noen videokameraer, som de HDC-SD10PP og HDC-AM15P modeller kan du bruke en mini USB-port i stedet for en standard USB-port. Uansett, den ledningen du trenger er tilgjengelig med mange DVD-brennere eller som en frittstående kjøpet; det er ikke utstyrt med videokameraet.

15 Velg lagringssted, medietype og videokvalitet, om nødvendig. Bare enkelte Panasonic videokameraer vil be deg om denne informasjonen, så hvis du ikke ser noen spørsmål, trenger du ikke å gjøre noe. Du vil velge enten SD-kort eller innebygd minne for lagring, medietype ( "Video") og videokvaliteten du vil brenne ( "High Definition" eller "Standard").

16 Åpne brennerplaten og sett inn en tom skrivbar DVD.

17 Trykk på "Brenn plate" på kameraets skjerm.

18 Trykk "Velg scener" eller "Velg dato" for å velge videoen du vil overføre. Du vil da kunne velge én eller flere videoer for å brenne til DVD.

19 Trykk "Start" for å begynne å brenne DVD.

20 Løs ut DVD når videokameraet på skjermen at brenneprosessen er fullført.

Hint

  • Panasonic anbefaler at du bruker sin VW-BN1 eller VW-BN2 DVD-brenner hvis du brenner dine videoer direkte til en DVD.
  • Når du brenner en DVD fra videokameraet, vil videoene være i kronologisk rekkefølge når du viser dem på en DVD-spiller eller datamaskin.
  • Skrivbare DVD-er bare tillate deg å brenne dem en gang; etter at du ikke kan brenne dem igjen, så vær forsiktig at du velger de videoene du virkelig vil brenne. Hvis du har en overskrivbar DVD-brenner og overskrivbare DVD-plater (for eksempel DVD-RW), så kan du brenne platen flere ganger hvis du vil.