Hvordan overføre en iPhone Backup fra en datamaskin til en annen

Hvordan overføre en iPhone Backup fra en datamaskin til en annen


Bytte til en ny datamaskin ofte krever mange sikkerhetskopidisker, programinstallasjoner og bruk av data-overføring programvare for å kunne flytte alle dine data. Med iPhone, men trenger du bare å koble enheten til den nye datamaskinen og synkronisere den til den nye datamaskinen. Du kan også finne tidligere backup av telefonen i datamaskinens program backup-mappen, som også kan kopieres til den nye datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Koble iPhone til datamaskinen.

2 Åpne iTunes. For Mac, klikker du på "iTunes" ikonet på dokken din, eller klikk "Go" på toppen av skjermen og velg "Programmer" fra rullegardinmenyen. For PC-er, klikk på "Start", velg "Alle programmer," velg "Apple" og klikk "iTunes."

3 Klikk på iPhone navn under Enheter i iTunes sidepanelet. Klikk på "Restore" -knappen, og klikk "Backup" for å sikkerhetskopiere din iPhone til den nye datamaskinen.

4 Du kan også kopiere tidligere iPhone sikkerhetskopier. Klikk på "Finder" ikonet på dokken og klikk på "Hjem" -ikonet i sidepanelet. Åpne "Library" åpne "Application Support," åpen "MobileSync" og velg "Backup" for å få tilgang til din iPhone backup filer.

5 Sett inn en tom CD eller DVD i den gamle datamaskinen CD-stasjonen og klikk på "Finder" ikonet. Dra "Backup" -mappen til den tomme platesymbolet i sidepanelet. Klikk den tomme platen ikonet og klikk på "Burn" knappen.

6 Ta ut platen fra datamaskinen, og sett det inn i den nye maskinens CD-stasjonen. Åpne "Finder" og klikk på stasjonen ikonet for å vise Backup-mappen. Dra mappen til samme plassering som i den gamle datamaskinen, som er "Library | Application Support | MobileSync |. Backup"

Hint

  • Selv om en iPhone-sikkerhetskopi beholder din telefoninnstillinger, SMS-meldinger, bokmerker, mail, kamera roll og kontaktinformasjon, betyr det ikke lagre musikkbiblioteket ditt.