Hvordan oppdage GPS på et kjøretøy

Hvordan oppdage GPS på et kjøretøy


Global Positioning satellitt, eller GPS, kan enheter brukes til å spore biler eller personer. En GPS-enheten kan enkelt passer inn i håndflaten din, og kan installeres på din bil. Personen spore kjøretøy vil være i stand til å få informasjon om sjåførens plassering, hastighet og generell retning. Hvis du mistenker at noen har installert en GPS-enhet på bilen din, er det noen måter du kan oppdage det.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen i et godt opplyst område og slå den av. Bruk en lommelykt for å søke under bilen og på innsiden av støtfangerne. kontrollerer også under panseret, i bagasjerommet og på innsiden av bilen. Sørg for å sjekke under setene også. Du leter etter en liten grå eller svart boks på størrelse med en kortstokk. En mobiltelefon kan også brukes som en GPS-sporing enhet, så hvis du finner en som er ditt ikke være sikker på å fjerne den fra bilen.

2 Kjøp en radiofrekvens detektor. Dette vil plukke opp frekvensen at GPS-enheten sender på og gi deg beskjed hvis det er en i nærheten. Se ressurs linker for å finne ut hvor du kan kjøpe en. Som i 2010 disse enhetene koster mellom $ 150 og $ 500, avhengig av hvilket merke og modell du kjøper.

3 Slå RF enheten på og svinge det rundt bilen. Når den oppdager en overføring vil den begynne pipelyd eller et rødt lys blinker. Jo nærmere det kommer til GPS-enheten, jo raskere vil det piper eller blits. RF-enheter vil plukke opp signaler innenfor 30 fot. Feie bilen flere ganger på ulike intervaller. Noen GPS-enheter kringkaste midlertidig, så hvis du sjekker på feil tidspunkt RF detektor kan ikke plukke noe opp.

4 Fjern enheten og ta ut batteriene. Dette vil hindre at GPS fra å gi bort din posisjon.