Hvordan å gjenopprette data fra Slettet Kamera kort

Hvordan å gjenopprette data fra Slettet Kamera kort


Slette et bilde eller en hel serie bilder fra et kamera minnekort er en enkel feil å gjøre - et øyeblikks distraksjon og det spesielle bildet synes borte for alltid. Men mange kameraer ikke slette dataene for alltid; de rett og slett markere dataene på kortet som gjenbrukbare. Dette betyr at i mange tilfeller de slettede bildene er fortsatt på kortet og bare krever et spesielt stykke programvare for å hente dem.

Bruksanvisning

1 Umiddelbart slutte å bruke minnekortet og ta det ut av kameraet. Dette vil hindre data fra å bli skrevet på toppen av den slettede media.

2 Bruk datavernbryteren på minnekortet hvis kortet har denne funksjonen. Dette vil stoppe en tilfeldig gjenbruk av kortet.

3 Last ned og installere tredjeparts data-programvare, for eksempel File Recovery Tools, Data Rescue, Pro Data Doctor eller PC Inspector Smart Recovery (se Ressurser). Denne programvaren er laget for å finne de manglende filene på kortet.

4 Sett inn minnekortet i minnekortleseren eller PC adapter i henhold til produsentens instruksjoner.

5 Kjør din valgte data-programvare. Når du blir bedt av programvaren, velger du minnekortet du nettopp koblet til. Bruk programvare for å gjenopprette manglende filer.

Hint

  • Noen ganger kan det ta mer enn ett forsøk på å gjenopprette dataene. Du kan også ønske å prøve forskjellig programvare for å se om et annet program er i stand til å gjenopprette dataene. Hvis dette ikke fungerer, spesialiserte data utvinning tjenester finnes som kan gjenopprette tapte data.