Hvordan montere en TV over en peis med kabler

Hvordan montere en TV over en peis med kabler


Malerier og bilder henger på veggene med ledninger over hele verden: hvorfor kan ikke en flatskjerm-TV? Henger det over en peis eller hvor som helst annet med wire er mulig, men det må gjøres på riktig måte, eller du vil ha en stor-penger element tumbling til gulvet. Flatskjermer alle har standard monterings mønstre for bolter, utformet i henhold til europeiske VESA standarder. Stort de bruker M8 25-mm bolter med medium tråden, fordelt ca 15 inches hverandre. Små har små bolter inkludert fordi den medfølgende foten er alltid knyttet til den bakre bolten sett. Alle har interne metallrammer.

Bruksanvisning

1 Sett to øverste boltene på TV 4-bolt mønster. La 1/2-inch utstående. Legg kabelen over boltene, kutte 3 inches siste skruene på begge sider med avbitertang.

2 Skyv kabelen gjennom tre ståltau klipp, loop kabelen rundt en bolt, bringe den tilbake gjennom tau klipp, og stram mutterne på klippene med en pipenøkkel. Strekk kabelen stramt som du gjentar prosedyren rundt bolten på motsatt side.

3 Tilbake ut boltene, sette dem gjennom fender skiver, sett dem gjennom tau looper, og stram dem godt inn i sine huler.

4 Mål og merk avstanden mellom øvre boltene på TV og trekke fra 2 inches på hver side. Mål og merk avstanden mellom himling og peis mantel. Bestemme høyden mellom bunnen av TV-en og mantel og lage et lite merke på veggen der. Mål fra det merket avstanden fra bunnen av TV-en til en tomme over de øverste boltene hvor tauet er festet. På denne høyden, bruker nivå enhet for å markere to bolt hullene på veggen som sams målingen i den første setningen i dette trinnet.

5 Drill vegg bolt hull piloter 1/8-tommers bit mellom veggen stenderne med. Kutt kleshenger til 8 inches. Bøy til en lik L-form. Bøye en tomme i en ende til motsatt retning fra den andre enden. Sett lang etappe gjennom hvert hull og føler rundt for å finne og fjerne hindringer. Bor 1/2-tommers bolt hull spaden litt med. Hvis boring i mur, er det ikke nødvendig å bore et pilothull. Bare merk nivå flekker og bruke mur bit for bolter.

6 Sett hver bolt gjennom en fender vaskemaskin, deretter en knapp stoppe, så en annen fender vaskemaskin. Med mothakebolter, skru vippekanten 1/4 tommer i løpet bolt tuppen, skyv gjennom veggen hull, skru på plass. Med murverk, sette nylon anker ermene i hullene, og skru i bolter.

7 Ha en hjelper løfte TV med deg. Skyv kabelen over fender skiver og på knappen stopper. Forsiktig la det ned før den henger. Justerer TV.

Hint

  • Finn veggen stenderne ved å banke på veggen. Overalt hvor det høres mindre hul, er det en tapp bak veggen.
  • Signal kabling kan skjules med plastkanal med selvklebende bakside.
  • Stå en stor TV-skjerm opp mot en myk overflate på en sofa eller legge det med forsiden ned på en myk seng å arbeide med den.