Hvordan endre navn på en iPod Nano

Hvis du vil tilpasse din iPod Nano, kan du ønsker å endre navnet. iTunes gjør det enkelt å endre navnet på din iPod Nano så ofte og så mange ganger du vil. Denne guiden vil forklare trinnene involvert i å endre navnet på din iPod Nano.

Bruksanvisning

Hvordan endre navn på en iPod Nano

1 Koble iPod til datamaskinen, ved hjelp av dokking-kabelen, og åpne iTunes musikk program hvis det ikke gjør det automatisk.

2 Finn Enhetsbehandling i den venstre kolonnen i iTunes-musikkspiller vinduet. Det vil være en pil ved siden av Enhetsbehandling. Klikk på pilen og Device Manager vil ekspandere inn i en drop-down meny som viser alle enheter som for øyeblikket er koblet til iTunes.

3 Finn iPod Nano under Enhetsbehandling og klikk på iPod Nano nåværende navn. Å gjøre dette vil markere sitt nåværende navn i blått. For å endre navnet, er det bare å taste inn ditt nye navn, som skal erstatte den nåværende. For å sette navnet, trykk "Enter" når du er ferdig med å taste. Dette vil synkronisere Nano og gi den et nytt navn.

Hint

  • For å endre navnet på din iPod Nano, må den være koblet til en datamaskin som kjører en kompatibel versjon av iTunes musikk-programvare.