Hvordan legge til minutter til en Go Phone

A Go Phone er en mobiltelefon som tilbys av AT & T som gjør det mulig for kundene å betale for sin mobiltelefon tjeneste som de bruker den. Dette skiller seg fra de fleste mobiltelefon planer som krever mobiltelefonen brukeren til å betale en månedlig flat avgift. En av årsakene til at noen mennesker foretrekker å bruke Go Phone er fordi de ikke trenger å ha en viss kreditt score. Mange mobiltelefon selskaper krever at de som signerer en kontrakt har en score på minst 600.

Bruksanvisning

Snakker om Minutter

1 Gå på nettet og besøke Go Phone nettsted (se ressurser). Finner linken på siden som sier "fylle opp Minutter med et kredittkort eller debetkort." Klikk på denne linken.

2 Velg et alternativ på neste side som åpnes. Denne siden vil ha tre alternativer på det. Det første alternativet er "Refill Minutes nå." Det andre alternativet er "Gi en gave". Det tredje alternativet er "Manage My Account". Velg det første alternativet --- "Refill Minutter nå."

3 Tast inn telefonnummeret til Go Phone kontoen i feltet på neste skjerm. Sørg for å inkludere retningsnummeret i tillegg til de syv siste tallene.

4 Velg antall minutter for å legge til mobiltelefonen. Hvis det allerede er etablert en online-konto, klikker du bare "Enter" og den kostnad vil bli gjort til kredittkort eller debetkort på posten. Hvis det ennå ikke er etablert en konto, vil systemet kreve kredittkort eller debetkortinformasjonen før protokollen kan kjøpes.

5 Ring 611 fra Go Phone for å legge til flere minutter hvis Internett-tilgang er ikke tilgjengelig. Hvis minutter fra mobiltelefonen er helt utladet, kan du ringe (800) 901-9878 fra en annen telefon for å snakke med en kundebehandler og legge minutter til Go Phone.

Hint

  • Minutter også kan kjøpes direkte fra en AT & T butikken ved å gå i butikken og betaler der.
  • Når du kjøper minutter for Go Phone, husk at protokollen må brukes innen en viss periode. Hvis de ikke vil minutter gå tapt og pengene vil ikke bli refundert.