Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din iPhone

Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din iPhone


Vil du vite hvordan du laster opp bilder fra iPhone til Facebook? Det er lett. Følg disse trinnene, og du vil være en mobil opplasting pro på kort tid.

Bruksanvisning

1 Først, sørg for at du har den nyeste versjonen av Facebook for iPhone app installert på din iPhone. Den opprinnelige versjonen ikke inkluderer funksjonalitet for opplasting av bilder, så hvis du har en gammel versjon, kan dette være grunnen til at du ikke kan finne ut hvordan du laster opp bilder.

Når du har lastet ned den nyeste Facebook for iPhone app, må du slette gamle versjoner du har, da dette vil ikke skje automatisk.

2 Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din iPhone

Etter åpning av Facebook for iPhone app, trykker du på kameraikonet øverst til høyre på skjermen (se bildet til venstre).

Du vil bli spurt om du ønsker å ta et bilde for å laste opp eller velge et eksisterende bilde som allerede er lagret på din iPhone.

Hvis du velger 'Velg eksisterende bilde ", vil du bli tatt til en liste over de lagrede fotoalbum der du kan velge et bilde å laste opp. Når du velger et bilde du vil ha muligheten til å skrive en bildetekst (eller ikke), og trykk deretter på den grønne "Last opp" -knappen, og bildet vil bli lagt ut på Facebook-veggen og automatisk til en "Mobile Uploads 'album på din Facebook kategorien Bilder.

Hvis du velger å ta et bilde nå til å laste opp, kamerafunksjonen vil være aktivert, og du kan ta (og gjenerobre) bildet og trykk deretter på 'Bruk Photo. Herfra vil du følge de samme trinnene som ovenfor for å legge til en bildetekst og legge ut bilder.

3 Det er det. Nå kan du laste opp mobilbilder til Facebook, uansett hvor du er, ved hjelp av din iPhone.