Hvordan bruke en infrarød port for Internett

Hvordan bruke en infrarød port for Internett


Siden advent av Bluetooth, infrarød ikke så ofte brukt lenger. Hvis du har en eldre datamaskin, imidlertid, og du ønsker å bruke mobiltelefonen til å koble til Internett, er det fortsatt en levedyktig løsning. Infrarød kommunikasjon kan brukes for kortdistansekommunikasjon mellom elektroniske enheter. Du kan overføre data, video og musikk; og det tillater deg å surfe på nettet trådløst, ved å koble web-aktiverte mobiltelefonen til den bærbare datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Opprett en forbindelse mellom mobiltelefonen og datamaskinen. For å gjøre dette, slå på mobiltelefonen din, gå til "Meny" og åpne Infrarød søknad. På datamaskinen, gå til "Control Panel", klikk deretter på "Søk infrarøde enheter". Klikk på "Legg Wireless Device" for å legge telefonen på listen. Se etter navnet og modell av telefonen når listen vises, og klikk "Legg til". Følg instruksjonene ber på skjermen for å opprette forbindelsen.

2 Klikk på "Network and Sharing" fra PC-ens Kontrollpanel. Velg "Network Sharing". Høyreklikk på "Dial-up Networking", velg deretter "Koble Dial-up Networking". Når du klikker på "Set-up en tilkobling for nettverk", åpnes et vindu som viser tilgjengelige enheter. Velg telefonens navn, og klikk på "Neste" -knappen.

3 Skriv inn ditt mobilnummer, brukernavn og passord. Klikk på "Neste" -knappen.

4 Klikk på "Connect" knappen og vent noen sekunder. Du vil da bli koblet til Internett. Åpne opp datamaskinens nettleser, og surfe på Internett som vanlig.