Hvordan laste ned musikk til Samsung Beat Cell Phone

Hvordan laste ned musikk til Samsung Beat Cell Phone


Nedlasting av musikk til en Samsung Beat-vidt sanger eller ringetoner-kan være så enkelt som å finne sangene du liker og endre deres lydformat med mediespilleren. Du kan flytte sanger fra datamaskinen til mobiltelefonen rett og slett med en USB-kabel, og være på vei til å ha tilgang til hva sangen eller ringetonen du vil ha i håndflaten.

Bruksanvisning

1 Velg sangene på mediespilleren som du ønsker å laste ned til telefonen. For ringetoner, skrive ned tiden for en 30 sekund eller mindre klipp som du ønsker å bruke som ringetone.

2 Lag en spilleliste på mediespilleren og dra alle sangene du vil ha på telefonen til spillelisten. Velg alle sangene i spillelisten ved å klikke på en og holde "Shift-tasten" og pil opp eller ned til de er alle valgt.

3 Importer de valgte sangene i Advanced Audio Coding (AAC) format. Hvis du vil importere sangene, klikk på "Edit", "Innstillinger" og deretter "Import" på mediespillerens menyinnstillinger. Derfra klikk "Importer som AAC" for å endre formatet på sangene dine. Sangene vises i biblioteket ved siden av de opprinnelige sangene de ble kopiert fra. For ringetoner, høyreklikker du på ønsket sang og klikk "Get Info" og deretter "Valg" og skriv inn start- og slutt ganger du bestemt tidligere.

4 Koble telefonen til datamaskinen med en USB-kabel. En skrivebordsikon vises på telefonen i løpet av sekunder.

5 Dra sangene fra mediespilleren spillelisten til den nye ikonet på skrivebordet.

6 Ta telefonen og USB-kabel og finne ny musikk på din mobiltelefon. Gi klipp som ringetoner eller bruke telefonen til å lytte til dine nylig nedlastede sanger.