Hvordan laste ned filmer til en Sony Walkman

Hvordan laste ned filmer til en Sony Walkman


Sony Walkman video MP3-spillere lar deg spille av musikk og videoer. De omfatter mellom skjermen viser viktige for videoavspilling. Denne spennende prosess lar deg laste opp dine favorittfilmer og spille dem hvor du går. Antallet videoer du kan laste opp til spilleren varierer avhengig av systemminnet, men prosessen er enkel å bruke gratis Windows Media Player (WMP).

Bruksanvisning

1 Koble Sony Walkan MP3-spilleren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Klikk på Windows "Start" -menyen og klikk "Windows Media Player" for å starte mediespilleren. Du bør se på MP3-spilleren oppført på venstre panel under "Devices".

2 Klikk på "File" -menyen på toppen av mediespilleren og klikk "Legg til i bibliotek". Velg mappen som inneholder videoen du vil laste opp til din MP3-spiller og importere den til WMP-biblioteket.

3 Klikk på "Library" og klikk "Video" for å vise importert video / filmfilen.

4 Klikk på "Sync" knappen på toppen. Du skal se det "Sync List" som ligger helt til høyre på WMP søknaden.

5 Dra videofilen til synkroniseringslisten. Klikk "Start Sync" for å automatisk laste det opp til Sony Walkman MP3-spiller. Lukk WMP og koble spilleren fra datamaskinen når prosessen er fullført.