Den enkleste Telefon BÅND

Den enkleste Telefon BÅND


Tethering din mobiltelefon til en datamaskin kan du koble til Internett ved hjelp av telefonens Internett-tilkobling. Denne forbindelsen er også kjent som "telefon-as-modem", og kan oppnås ved hjelp av USB-kabelen som følger med telefonen eller Bluetooth-tilkoblingen på telefonen og den stasjonære eller bærbare datamaskin.

Palm Treo 700wx

Palm Treo 700wx tilbyr muligheten til å tjore til telefonen ved hjelp av både en trådløs Bluetooth-tilkobling og en kablet tilkobling gjennom bruk av USB-kabelen som følger med enheten. For å opprette en tilkobling ved hjelp av Bluetooth-teknologi, må du ha en Bluetooth-kompatibel stasjonær eller bærbar datamaskin.

Blackberry Curve 8530

Blackberry Curve 8530 kan brukes som et kablet og trådløst modem. Telefonen bruker en USB-tilkobling for kablet tilkobling og Bluetooth-teknologi for trådløs tilkobling. Mobiloperatøren din kan kreve telefon-as-modem for å bli lagt til kontoen din for en ekstra avgift for å etablere denne forbindelsen.

HTC EVO

HTC EVO har evnen til å bli brukt som et modem og en Wi-Fi-hotspot for Internett-kompatible enheter. Telefonen kan brukes som både kablet og Bluetooth Internett-tilkobling for enheten. For å kunne bruke EVO som modem telefon, må du kjøpe en tilleggstjeneste som gjør at denne funksjonen via mobiloperatøren.