Hvordan låser jeg opp Cell gjøre uten koden?

Hvordan låser jeg opp Cell gjøre uten koden?


Når du kjøper en mobiltelefon, de noen ganger blir levert til deg i en låst tilstand. Selskapet gjør dette av flere grunner som er fordelaktig for den. Det er nå flere måter som enkelte mobiltelefoner kan låses opp med lite problemer.

Før du begynner

Du må vite mobilnummeret ditt, mobiltelefon modellnummer, produsent og IMEI-nummeret. Ved å trykke * # 06 # vil få dette nummeret.

Utstyr

Produsenter nå selge utstyr som du kan bruke til å låse opp mobiltelefonen din. Prisen på denne type utstyr varierer. Det finnes også programvare som kan lastes ned for å få koder for å låse opp noen mobiltelefoner.

Teknisk støtte

Teknisk support fra tjenesteleverandøren er et annet alternativ i å låse opp mobiltelefonen din. Dette vil ta litt tid, men. Det kan også være en avgift og enkelte bestemmelser angående tjeneste som er obligatorisk å følge.

Ved hjelp av en Service Company

Den raskeste og enkleste måten å låse opp mobiltelefonen din er ved hjelp av et selskap. Det vil kreve litt informasjon og sender deg låse opp koden via e-post. Selskaper har betalt et gebyr for denne tjenesten. Vær sikker på at selskapet du bruker er anerkjente.

Produsent Assistanse

Du kan ha valget mellom å sende telefonen tilbake til selskapet og har det låse opp mobiltelefonen din. Selskaper har betalt for denne tjenesten, og telefonen vil trenge omprogrammering etterpå.