Hvordan lagre et bilde på telefonen ved hjelp av en USB-Cord

En fordel med å ha en telefon som har USB funksjonalitet er at mediefiler kan lett overføres fra datamaskinen til telefonen. En kompatibel mini-USB-kabel for å fullføre overføringen. Ved overføring av bilder, bruke filer som allerede er lagret på harddisken på datamaskinen. Et annet alternativ er å overføre bilder fra et bilde CD som er satt inn i datamaskinens CD-ROM-stasjonen eller bilder som er lagret på en USB-minnepinne.

Bruksanvisning

1 Finn bildefilen på datamaskinen din som du ønsker å plassere på telefonen. For å søke etter datafiler, klikker du på Windows "Start" -knappen og velg "Søk". Klikk på Windows "Start" -knappen og "My Computer" for å bla gjennom enkelte stasjoner og mapper.

2 Høyreklikk på bildefilen. Velg "Kopier".

3 Koble den ene enden av USB-kabelen til telefonen USB-port. Koble den andre enden til datamaskinens USB-port.

4 Klikk på Windows "Start" -knappen. Velg "Min datamaskin". Dobbeltklikk på ikonet som representerer telefonen som en vedlagt stasjonen.

5 Se gjennom mappene som er oppført for telefonen. Spesielt se etter "Pictures" eller "Bilder" -mappen. Når du finner bilder mappen, dobbeltklikk for å åpne den.

6 Høyreklikk hvor som helst inne i Bilder-mappen. Velg "Lim inn." Bildet vil automatisk bli kopiert til telefonens bildemappen.