Hvordan bruke en Smith Corona Ta-1632

Hvordan bruke en Smith Corona Ta-1632


Smith Corona, en produksjonsbedrift kjent for å bygge den første skrivemaskin og den første bærbare tekstbehandlingsprogram, er også produsenten av en telefon assistent - eller TA - kjent som Ta-1632. Dette avviklet modellen inneholder spesielle funksjoner i tillegg til selve telefonen, for eksempel innringer-ID, som gjør telefonkommunikasjon mer effektiv. Når du har koblet Smith Corona Ta-1632 til en telefonlinje, er det viktig å lære å bruke enheten, slik at du kan dra nytte av funksjonene.

Bruksanvisning

1 Bruk tastaturet på høyre side av Ta-1632 for å ringe utgående telefonsamtaler. Trykk på høyttalerknappen under stjernetasten for å aktivere høyttalerfunksjonen for maskinen. Høyttaleren funksjonen gir deg en hands-free alternativ, slik at du ikke trenger å stole på håndsettet under samtalen.

2 Vend ned i sentrum klaff for å avsløre bokstavtastene. Bruk alfabetet tastaturet for programmering kontakter inn i Smith Corona Ta-1632, samt for å sette den månedlige kalender og bruke den elektroniske notisblokk funksjon av maskinen. Gjennomgå vise knappene over alfabetet tastaturet for å se hvilke alternativer som passer dine behov. Trykk på en knapp for å sette opp elektronisk telefonbok, kalender eller notisblokk.

3 Bruk store opp og ned pilene mot toppen av Smith Corona Ta-1632 for å bla gjennom talemeldingene, samt telefonkontaktene. Hente talepostmeldinger ved å velge den meldingen du ønsker å lytte til, og trykke på "play" -knappen.

4 Programmere dine mest brukte telefonnumre i telefonen for automatisk oppringning. Velg hurtigvalgfunksjonen - som ligger like under skjermvisningen - ved å trykke på knappen, og skriv inn nummeret i at kortnummer og trykk enter. Dette lagrer nummeret, slik at alt du trenger å gjøre er å plukke opp røret og trykk på kortnummerknappen, og tildelt telefonnummer vil bli kalt.

5 Trykk på sletteknappen nederst til venstre side av alfabetet tastaturet for å fjerne kontaktinformasjon og andre data som er programmert inn i telefonen. Du kan også bruke denne knappen for å slette talepostmeldinger.

6 Les skjermen når du har et innkommende anrop. Skjermen viser innkommende telefonnummeret. Hvis telefonnummeret ringer du tilfeldigvis være programmert i Smith Corona Ta-1632 under en av dine kontakter, vises kontaktnavnet i stedet for telefonnummeret.