Hvordan lage hjemmelaget Tire Shine

Hvordan lage hjemmelaget Tire Shine


Du kan finne mange kommersielle dekk skinne produkter, men de vanligvis bruker kjemikalier som tørker dekk eller at du rett og slett ikke ønsker å puste i. Å lage din egen dekk glans er økonomisk og du vet nøyaktig hva ingrediensene skal på bilen og inn din hage. Shining dekkene ikke bare gjør hele bilen ser polert, men det beskytter dekkene mot uttørking.

Bruksanvisning

1 Bland 2 ss. mild oppvaskmiddel og 1/4 kopp såpe flak eller boraks i en stor bøtte med 2 liter varmt vann. Borax er lettere å finne i noen områder enn såpe flak, og det fungerer like bra.

2 Legg 1 ts. sitron olje til bøtte med rengjøringsmiddel. Du kan finne sitronolje på helsekostbutikker eller på hjem og hage forhandlere. Lemon olje brukes til å rense og polere tre også. For dekkene, fjerner sitron olje fett og betingelser gummien.

3 Skrubb dekk med dekk glans løsning og en stiv børste. Du bør se noen såpeskum fra oppvaskmiddel, men ikke mange. Skrubb dekk, felger og hjulkapselen. Husk å skrubbe dekk skinne løsningen i så mye av dekk og hjul område som mulig.

4 Skyll hvert dekk med friskt vann umiddelbart etter at du skrubbe den.

5 Tørr og buff hvert dekk med et rent håndkle.

Hint

  • Bruk dekk skinne på dekk etter at du har renset resten av bilen din slik at du ikke skitne eller kjedelig dekkene ved å skylle bilens skitt over dem.
  • Vær forsiktig så du ikke å sprute noen av dekket skinne løsningen i øynene eller munnen og holde løsningen unna barn og kjæledyr.