Hvordan Dempe en telefon Ring

Hvordan Dempe en telefon Ring


Å vite når du mottar en telefonsamtale er viktig hvis du venter noen å ringe, eller hvis du kjører en bedrift. Men i off-timer vil du sannsynligvis vil ha en bit av fred og ro. Det er vanskelig å få med telefonen ringer konstant. Sette en stopper for dette ved å dempe telefonens ringing når du måtte ønske.

Bruksanvisning

1 Finn "Alternativer" -menyen på telefonen. Dette kan ofte nås ved først å klikke på hovedmenyen og velge "Options" fra blant valgene som tilbys. På noen telefoner, særlig fasttelefoner heller enn mobiltelefoner, kan det ikke være en "Alternativer" -menyen - men det kan være et valg for "Lydinnstillinger" eller tilsvarende. Hvis dette er tilfelle på telefonen, velger du dette alternativet og gå videre til trinn tre.

2 Bla om "Option" -menyen til du finner et alternativ for lyd. Velg dette alternativet.

3 Aktiver mute funksjon eller senke ringevolumet til mute er valgt. Returner ut av menyen før tilbake på hovedskjermen. Bruke telefonen som normalt.

4 Hvis telefonen ikke har en skjerm, eller synes ikke å ha en mute eller volum alternativ hvor som helst i hovedmenyen, sjekk i stedet for et volum / mute-bryteren på selve telefonen.

5 Klikk på mute-bryteren på. Hvis det er en volumknapp, klikker du på til ringevolumet er slått av. Ofte vil telefonen gjøre en ringer eller vibrerer støy for å la deg høre sin innstilling etter hver knapp klikk. Bruke telefonen som normalt.