Hvordan lage en Magneto Tester

Ved hjelp av tett pakket ledninger rundt en roterende magnet, bruker en magneto bevegelse, vanligvis ved hjelp av en motor, for å skape en elektrisk strøm. Denne strømmen er ofte brukt for å gi strøm til tennplugger i bensinmotorer, og på grunn av utbredelsen av gassdrevne motorer, dynamoer er vanlig i alt fra biler til gressklippere. Den svingete wire gjør dynamoer vanskelig å visuelt diagnostisere når motorene har tennplugg problemer, så teste en magneto å finne ut om det fortsatt skaper strøm.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor mye strøm den magneto som skal testes skal produsere ved hjelp av bruksanvisningen eller annen ressurs. Skadede dynamoer kan være i stand til å vekke, men ikke produsere nok strøm er nødvendig for å drive pluggene. Finn ut om magneto gnist er tilstrekkelig til å utføre i motoren.

2 Bestem strømstyrke av dagens Magneto produserer når du bruker riktig av forskning i en driftsanvisningen eller reparasjon guide. Anvende strømstyrken figuren og spenning ved hjelp av Ohms lov for å bestemme motstanden i tennpluggenheten, ved hjelp av formelen R = spenning / strømstyrke.

3 Kjøpe en motstand med en impedans verdi så nær verdien av R bestemt i trinn 3 uten å overskride verdien. Hvis nødvendig, kjøp flere motstander å tilnærme den totale belastningen av tennpluggenheten.

4 Koble den ene av motstanden terminaler til en LED, ved hjelp av isolert kobbertråd og wire stripper. Fest et eget stykke isolert kobbertråd til den andre kontakten på LED, og ​​en tredje del av ledningen fra motstanden åpne terminal, noe som skaper en åpen krets som kjører som wire, motstand, wire, LED, wire.

5 Strippe den endelige tomme av isolasjon av hver løse ende av tråden. Sett ledningen inn begge ender av en Magento terminal, og roter magneto ved å gripe sin sentrale arm og snu. Hvis LED lyser når magneto spinner, at terminalen fungerer som det skal og produserer nok strøm til å møte motorens behov. Hvis lampen ikke lyser, må magneto som skal repareres eller erstattes.