Hvordan lage en hjemmelaget Shift Kit for en C6 Ford

Hvordan lage en hjemmelaget Shift Kit for en C6 Ford


Fords C6 automatgir er designet for å håndtere store mengder dreiemoment gjennom skiftende serien. Syklistene og trailer dumpere installere ettermarkedet skift kits som gir kontroll over skiftet poeng. Pakkene inkluderer konstruerte metallplater og fjærer som krever demontering overføring for å oppnå oppgraderingen. Du kan lage en hjemmelaget shift kit for C6 overføring ved å tilpasse en Mustang eller Bronco gulvet shifter til fabrikken overføring kobling. Dette gjør at du kan velge skiftet poeng manuelt uten å demontere girkasse.

Bruksanvisning

Setter opp

1 Besøk auto berging eller wrecking yards og finne en tre-trinns floor shifter fra en Ford, modell år 1966 gjennom 1990. Velg en i best mulig stand, og med en fungerende reverslåseknappen.

2 Parker Ford i arbeidsområdet. Sett giret i fri og sett på parkeringsbremsen.

3 Trekk tilbake teppet eller gulvmatte i førerhuset for å avdekke toppen av overføringen pukkel. Trykk ut den avlange metallplugg på toppen av hump ved hjelp av en meisel og hammer. Sett teppe eller gulvmatten tilbake på plass og kutte åpningen for tre-trinns shifter bruker et verktøy kniv.

4 Rull et gulv jack under førersiden av Ford, nær forhjulet godt. Løft kjøretøy og sette en kort jack stå under den ytre rammen medlem. Rull gulvet jack ut av veien. Hopp over dette trinnet hvis du har en 4-by-4 med god klaring til å arbeide under bilen.

5 Mens arbeidet under kjøretøyet, fjerner kolonne-skift skiftende stang fra den nedre ende av skiftearmen på siden av transmisjonen. Vanligvis forbinder stangen med et metall stud og holdes på plass med en splint. Trykk på nålen ut med en hammer eller trekke den ut med en tang. Redd stud, de små skiver og låsesplint.

6 Koble fra den motsatte ende av skiftende stang, hvor kolonnen binding overganger gjennom den nedre del av motorrommet, nær brannmuren. Fjern splinten, skiver og stud på denne forbindelsen. Kast skiftende stang.

Shift Kit

7 Fjern de maskinskruer som holder den avlange metallring i bunnen av den tre-trinns skift gulvkonsollen. Avhengig av shifter, fjerner du skruene med en skiftenøkkel eller skrutrekker. Sett skruene til side.

8 Sentrer avlang ring oppå overføring hump og merke hump på bolthullene i ringen. Chuck riktig størrelse boret i en elektrisk drill eller drill og bore hull gjennom overføring pukkel.

9 Sett skift stang på tre-trinns shifter gjennom åpningen i hump og sette girspaken på plass. Samle maskinbolter, lagrede stud, skiver og låsesplinten og flytte til undersiden av bilen.

10 Plasser den avlange ring på undersiden av transmisjons pukkel. Juster hullene og skru de lagrede bolter gjennom ringen og inn i bunnen av konsollen. Stram boltene akkurat nok til å holde de tre-speed shifter på plass, slik at noen bevegelse for å justere bindinger.

11 Rett inn i hullet i enden av den tre-trinns skift stang med hullet i den nedre ende av skiftearmen på overføringen. Koble stangen til armen ved hjelp av lagrede stud, skiver og låsesplint. Stram boltene på undersiden av den avlange metallring.

Hint

  • Start motoren, satte foten på bremsepedalen og teste gulvet shifter før du senker bilen. Smør sammenhengen, om nødvendig.
  • Bor ut keeperen pinnen på kolonnen girspaken den og fjern spaken.
  • Fjern kolonne shift linkage den fra motorrommet, om ønskelig.