Hvordan lage en antenne Booster

Hvordan lage en antenne Booster


Antenner brukes til å behandle signaler i enheter som radioer, mobiltelefoner, datamaskiner og TV. Antenneboostere hjelpe disse anordninger ved å tilveiebringe et større eller ekstra antenne for å fange opp signaler når lave signaler er til stede. Kommersielle antenne boosters kan være dyrt. Du kan lage din egen antenne booster i løpet av få minutter for å øke din mobiltelefon signal. Du har sannsynligvis de fleste av de nødvendige elementene på hånden, og du kan enkelt kjøpe resten på noe elektronikk eller jernvarehandel. Du bør ha erfaring med lodding for å fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Bruk boksåpner for å fjerne bunnen av kaffe kan. Plasser bunnen av Pepperidge Farm cookie kan på toppen av kaffe kan. Lodde to bokser sammen ved hjelp av loddetinn og loddebolt. Loddingen behøver ikke å være fullstendig rundt hele kan. Lodd ti til tolv stedene rundt bokser for å koble dem.

2 Fra bunnen av Pepperidge Farm kan måle opp 100 millimeter og markere at flekk på kan. Dette er hvor du skal klippe et hull for antennekontakten. Punch et hull i boksen, og bruke tinn klipp for å fullføre hullet. Hullet bør være litt mindre enn den antennekontakten. Det er best å starte med et hull for liten og øke sin størrelse etter behov.

3 Sett antennekontakten gjennom hullet. Hold kontakten på plass ved hjelp av mutteren som fulgte med antennekontakten kit. Koble antennen til pigtail kontakten.

4 Ta av bakdekselet på din mobiltelefon. Man bør finne tilkoblingspunkt for den andre enden av pigtail kontakten. Plugg antenne inn i mobiltelefonen. Sakte skanne etter et signal, og se på mobiltelefon for en økning i antall barer, noe som indikerer en god forbindelse.

Hint

  • Denne grunnleggende design kan endres slik at antennen kan oppdage Wi-Fi-signaler og være koblet til en datamaskin i stedet for en mobiltelefon.
  • Hjemmelaget enheter kan utføre så vel som kommersielle enheter.